Toppmöte väntar i LaLiga där Barcelona – Atletico Madrid drabbar samman på Nou Camp. Ikväll kan du se matchen via live streaming hos Unibet eller direktsänd stream hos bet365.

Livebetting och live stream i symbios

laliga Barcelona Atletico MadridFinns det något bättre än att se matchen i realtid och samtidigt spela på den. Hos spelbolagen hittar du samtidigt statistik och kan snabbt göra analyser inför ditt spel. Ikväll när Barcelona möter Atletico Madrid så finns det mängder med olika spelformer och 100 tals olika odds att tippa på både inför och under matchen. Både Unibet och bet365 är spelbolag som erbjuder det största och bredaste utbudet. För att öka upplevelsen med ett lagt bet så blir det än mer spännande när du samtidigt kan se matchen och analysera vad som faktiskt händer och sker på planen. Därför menar vi att livebetting och livestreaming lever i symbios. De har ett slags samarbete sinsemellan och är på så vis beroende av varandra. Tar man bort antingen bettingen eller streamen så kommer upplevelsen att påverkas negativt. Nedan följer vårt speltips inför matchen.

Speltips Barcelona – Atl. Madrid

Barcelona jagar Real Madrid (Som har 5 raka segrar och kanonform). För ett lag som Barcelona går man alltid för 3 poäng och extra viktigt är det även ikväll för att haka på Real i kampen som titeln. En del spelare är inte tillgängliga inför toppmötet. Dembele och De Jong saknas hos katalanerna medans Atletico Madrid får klara sig utan Hermoso, Koke, Savic och Vrsaljko. Som alltid är det ett högt och frenetiskt tempo när dessa lag möts. De som kommer vara mest rädda om poängen som alltid när man möter Barcelona borta är så klart Atletico. Dock brukar man aldrig backa hem utan Diego Simeone försöker alltid pressa sina motståndare högt. Framåt har man Morata, Joao Felix och Diego Costa där Simeone brukar rotera mellan dessa och låta två starta.

Barca dödliga framåt

Barcelonas offensiv är av absolut världsklass. Messi, Suarez och Griezmann sätter skräck i alla försvar och man kan som motståndartränare inte sätta ett extra öga på någon då alla är livsfarlig i straffområdet. I och för sig behöver Messi alltid få bevakning av minst 2 försvarare. Griezmann har dock haft svårt att acklimatisera i Barca sen övergången och inte kommit igång med målskyttet. Kanske att det är den höga prislappen på 120 miljoner euro (strax under 1,3 miljarder kronor) som sätter press på fransmannen.

Reken

Vår rek blir att båda lagen lyckas med sin offensiv och kommer gör mål i matchen till oddset 1.92 @Unibet. Oddset är löpande och kan komma att ändras. Vi tänker att det borde dyka upp en kontring för Atletico Madrid om man lyckas bryta Barcelonas uppspel. Att möta Barcelona på bortaplan är en av de svåraste uppgifterna som finns men lyckas man bryta bollen högt upp så brukar det finnas gott om ytor att skapa målchanser på. Detta tror vi Atletico kommer lyckas med nån gång under matchen och hitta nätet. Barcelona gör minst 1 mål på Camp Nou, det vet vi sen tidigare.

Övriga fotbollsmatcher i Europa ikväll

Det är en del övriga matcher som spelas ikväll. Intressant möte i Premier League väntar där Brighton möter Manchester United. Brighton kan ännu inte känna sig säkra på nytt kontrakt och Manchester United behöver vinna för att haka på i kampen om Champions League plats till nästa säsong.

England: Premier League

21:15 Brighton – Manchester United

Italien: Serie-A

19:30 Torino – Lazio
21:45 Genoa – Juventus

Spanien: LaLiga

19:30 Mallorca – Celta Vigo
21:00 Leganes – Sevilla

Barcelona – Atletico Madrid har sen matchstart med start klockan 22.00 svensk tid. Förutom live stream hos Unibet och bet365 så kan du även se matchen i TV om du har CMore. Hur tror ni matchen slutar?