Lita på att vi är ett stort gäng svenskar som ska se på Lazio – Milan live stream ikväll lördag 4/7 helt gratis! Extra roligt är det att AC Milan tränaren Stefano Pioli lovat att Zlatan ska få mer speltid i denna match jämfört med i förra ligamötet i onsdags mot Spal. Dessutom får du gärna rygga vårt speltips inför Serie A matchen Lazio – Milan om du känner för det som du kan läsa längre ner. Lazio – AC Milan har matchstart kl. 21:45.

Lazio – Milan Live Stream 4/7

Många har börjat semestern nu vilket för ett stort antal innebär att hemestra i sommar. Oavsett om du befinner dig på en camping, i en stuga eller är hemma så kan du glädja dig åt massor av ligafotboll att streama live utan kostnad. Just ikväll lockar Lazio – Milan live stream extra mycket.

Vi har totalt tre mycket intressanta matcher i Serie A denna lördag 4 juli 2020. Lördagkvällen inleds med Cristiano Ronaldos Juventus mot Torino och avslutas med Zlatan Ibrahimovics Milan mot ligatvåan Lazio. Alla matcherna kan ses via live streaming direkt på Unibets hemsida här >>.

Serie A matcher 4 juli

17:15 Juventus – Torino
19:30 Sassuolo – Lecce
21:45 Lazio – Milan

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Registrera dig gratis och få ett 100 kronor gratisspel på sport av Unibet när du gör din första insättning på 100 kr.

Speltips Lazio – AC Milan 4 juli

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om ryktet som säger att Zlatan Ibrahimovic lämnar AC Milan efter Serie A säsongens slut. Visst om det vore för att i så fall ansluta till något annat europeiskt storlag så man har chansen att fortsätta njuta av Zlatan i någon av de bästa fotbollsligorna ett tag till. Men alltmer lutar det åt att svenskens fotbollstjänster inte eftersöks av någon större fotbollsklubb framöver när åldern börjar ta ut sin rätt alltmer. Så passa på att njuta nu av Zlatan Ibrahimovic när vi ännu har möjligheten. Vi kommer nog aldrig under vår livstid få uppleva en bättre svensk fotbollsspelare, kanske till och med aldrig någonsin för all framtid.

AC Milan tar sig idag an ett titeljagande Lazio som från sin andraplats i tabellen har fyra poäng upp till serieledaren Juventus inför dagens Serie A matcher. Spelet inför mötet Lazio – AC Milan blir att båda lagen gör mål till oddset 1.68 @ Unibet.

Tippa och titta på Lazio – Milan live stream idag!

Övrig lördagsfotboll 4/7

Spanien: La Liga
17:00 Celta Vigo – Betis
19:30 Valladolid – Alaves
22:00 Granada – Valencia

Läs: La Liga Live Stream

England: Premier League
13:30 Norwich – Brighton
16:00 Leicester – Crystal Palace
16:00 Manchester Utd – Bournemouth
18:30 Wolves – Arsenal
21:00 Chelsea – Watford

Läs dagens Premier League tips 4/7 här