Ett grandiost Serie A möte har vi idag tisdag 7 juli 2020 när vi får se Milan – Juventus live stream med matchstart kl. 21:45 med Zlatan Ibrahimovic och Cristiano Ronaldo som dagens största spelarprofiler. Speltipset inför matchen gör gällande att vi får se flera mål ikväll!

Milan – Juventus Live Stream 7/7

Ingen kan väl undgå att Serie A fotbollen är igång igen och extra intressant blir det idag när de två formstarka storlagen AC Milan och Juventus drabbar samma med varandra. Som supergott grädde på moset är lagens bägge toppforwards Zlatan Ibrahimovic och Cristiano Ronaldo i kanonform. Alla kan titta på Milan – Juventus Live Stream i mobilen, paddan och datorn hos både Unibet och Bet365 närman är inloggad samt har lite pengar insatt på spelkontot.

Registrera konto gratis hos bägge två här >>

Förbered dig för att titta på Milan – Juventus Live Stream nu!

Speltips Milan – Juventus 7 juli 2020

Kul och spännande match i Milan – Juventus väntar idag. De har spelat oerhört jämnt med varandra senaste åren. AC Milan och Juventus möttes inte för alls länge sedan när de i mitten av juni drabbade samman i semifinalen av Coppa Italia. Det var då retur i Turin som gällde efter oavgjort 1-1 i första semifinalmötet som spelades i februari. Returmötet slutade också oavgjort men då resultatet skrevs 0-0 varvid Juventus gick vidare på grund av fler gjorda mål på bortaplan.

Kolla här vilka jämna matcher det varit mellan de två när vi kollar in de senaste fem inbördes matcherna mellan Milan och Juventus:

2020-06-12 Juventus – Milan 0 : 0 (Coppa Italia)
2020-02-13 Milan – Juventus 1 : 1 (Coppa Italia)
2019-11-10 Juventus – Milan 1 : 0 (Serie A)
2019-04-06 Juventus – Milan 2 : 1 (Serie A)
2019-01-16 Juventus – Milan 1 : 0 (Super Cup)

Vi tror oss få bevittna något liknande beträffande jämn match idag då båda lagen uppenbarligen visat på fin form. Målproduktionen has dem bägge har varit god på sistone så därför lägger vi vårt spel inför matchen Milan – Juventus på att båda lagen gör mål till bästa oddset 1.71 funnet hos Betsson och NordicBet.

Se Zlatans senaste framträdande i Milan tröjan häromdagen:

Tisdagens bästa fotboll 7/7

ITALIEN Serie A
19:30 Lecce – Lazio
21:45 Milan – Juventus
Läs: Serie A Live Stream

ENGLAND Premier League
19:00 Crystal Palace – Chelsea
19:00 Watford – Norwich
21:15 Arsenal – Leicester

SPANIEN La Liga
19:30 Valencia – Valladolid
22:00 Celta Vigo – Atletico Madrid
Läs: La Liga Live Stream