Speltips premier league

Många matcher idag att sätta tänderna i. Flera matcher spelas i Premier League där viktiga poäng står på spel både i botten och i toppen. Vi har dock svårt att hitta några matcher med spelvärde i.

Sheffield United brukar hitta målet hemma och Chelsea gör nästan alltid mål i sina matcher. Dessutom är Chelseas försvarsspel överlag inte bra och dessutom med Kepa längst bak allt annat än stabilt. Målvakten som värvades som den dyraste i världen har sämst räddningsprocent i hela ligan. Det gör att vi kan tänka oss ett speltips där båda lagen gör mål till oddset 1.97 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras).

La Liga Live Stream + Speltips 11/6: Sevilla - Real Betis

Dagens rek hittar vi i Spanien.

Dagens speltips hittar vi annars i LaLiga där Atl Madrid har fin form. Ikväll möter man ett av ligans sämsta bortalag i Real Betis som endast har 1 seger i bortaspelet den här säsongen. Atl. Madrid är giftiga framåt och ska absolut kunna slå Betis med ett par mål hemma. Vi kommer testa ett handicap spel på Atl. Madrid där hemmalaget vinner med minst 2 mål till oddset 2.33 @Unibet.

Atletico Madrid – Real Betis har sen matchstart och börjar klockan 22.00.

Läs: La Liga Live Stream