Manchester United möte ikväll Chelsea på neutral plan (Wembley) i FA-cupens ena semifinal. Igår slog Arsenal överraskande ut Manchester City med 2-0 efter 2 mål av Aubameyang.

Streama Manchester United – Chelsea hos Unibet eller Bet365 som båda erbjuder sport live streaming för dig som är inloggad och har några kronor insatt på spelkontot.

FA-cupen

Speltips

Det som talar för Manchester United ikväll är att laget har fin form. 18 raka matcher utan förlust är ett stabilt facit. Backlinjen med Victor Lindelöf har fungerat väldigt bra sista tiden och man har dessutom hittat rätt i anfallet. De Gea har varit stabil sista tiden! Laget har inte förlorat sen Fernandes anslöt till klubben och ett annat bra drag som Ole Gunnar Solskjaer gjort i sin formation är att flytta upp Martial ensam på topp. Martial har mycket bra form där dessa två flankeras av Rashford och Greenwood. Håller man bara tätt bakåt så brukar offensiven lösa sig.

En annan sak som gör att tipset lutar åt United ikväll är att Chelsea försvarsspel är allt annat än bra just nu. Kepa ger ingen trygghet åt sin backlinje och Lampard har heller inte hittat rätt med vilka som ska spela. Han har roterat friskt på mittbackarna och ska vi gissa så får Rüdiger och Christensen chansen. Sen är det oklart vem som startar av Reece James och Alonso. Får vi gissa så kommer Lampard gå på rutin och starta med Alonso. Chelsea försvar kommer oavsett få problem med Uniteds snabba omställningar.

Det som talar emot United

Det som talar emot Manchester United är att man har 2 vilodagar mindre än Chelsea. Laget såg aningen tröttkört ut mot Crystal Palace senast så lyckas Chelsea hålla jämna steg fram till 75:e minuten kan man mycket väl orka mer än United på slutet och avgöra tillställningen.

Som vi skrivit tidigare så har Martial sett het ut sista tiden och därför kommer vi testa ett målspel där Martial gör första målet i matchen till oddset 6.50 @Unibet. Oddset är löpande och kan komma att ändras.