Champions League fotboll lördag 8 augusti 2020 består av de två åttondelsfinalreturerna Barcelona – Napoli och Bayern – Chelsea. Tipset här ges inför mötet FC Barcelona – Napoli där första omgången resulterade i 1-1. Så med andra ord har vi en helt jämn tillställning inför dagens returmatch som avgör vilket av lagen som tar sig vidare till kvartsfinal. 

Champions League 8 augusti 2020

21:00 Barcelona – Napoli
21:00 Bayern München – Chelsea

Speltipset inför Barcelona – Napoli

Spänningsfyllt möte väntar mellan FC Barcelona och SSC Napoli då första matchen dem emellan slutade 1-1. Inför dagens drabbning 8/8 är det två likvärdiga lag som drabbar samman vad det gäller spelform. Nyligen slutade Barcelona tvåa i La Liga och Napoli blev sjua i Serie A. Placeringarna i respektive ligor kanske säger något om slagstyrkan i lagen men vi ska dock veta att Barca kommer till spel mot Napoli med väldigt många skadedrabbade spelare som därför saknas i truppen för tillfället. Dessutom är Sergio Busquets och Arturo Vidal avstängda för att ha dragit på sig för många gula kort samt ett rött kort. Detta gör att matchen på förhand försvårar ett vinnartips. Det var en grinig tillställning förra gången där framförallt Barcelona utmärkte sig med att dra på sig inte mindre än sex gula kort varav Vidals två resulterade i ett rött.

Vi misstänker starkt att även dagens match kommer innehålla ett flertal överträdelser på planen och satsar därför en del av dagens spelpeng på att domaren kommer dela ut fler än 4,5 kort till oddset 1.64 @Unibet >> Sätt in 100 kr och få ett gratisspel på 100 kr.

Glöm nu inte att betta på liveodds under matchens gång!