Fotbollstipset 10 augusti 2020: Manchester United – FC Köpenhamn i Europa League kvartsfinal. Avspark 21:00, se matchen på TV-Kanal 9.

Kvartsfinalerna Manchester United – FC Köpenhamn och Inter – Bayer Leverkusen i Europa League samsas om vår uppmärksamhet idag 10/8 tillsammans med två matcher i Allsvenskan Helsingborgs IF – IFK Norrköping och IK Sirius – Varberg BoIS. En hel del livebetting ska förstås liras under några av matcherna, för just detta ändamål väljer vi att lira livodds under först Helsingborgs IF – IFK Norrköping och sedan avslutningsvis Manchester Utd – FC Köpenhamn. Men vårt speltips inför kvällens fotbollsgodis bjussa vi här på ett speltips som vi tror benhårt på.

Fotboll måndag 10 augusti 2020

Allsvenskan
19:00 Helsingborgs IF – IFK Norrköping
19:00 IK Sirius – Varberg BoIS

Europa League kvartsfinaler
21:00 Inter – Leverkusen
21:00 Manchester Utd – FC Köpenhamn

Speltips Man United – Köpenhamn

Det blir en grymt kul match att titta och spela på när engelska Manchester United möter danska FC Köpenhamn. Svensk representation har vi i bägge lagen där Victor Nilsson Lindelöf är backkugge i United medan vi i Köpenhamns trupp finner målvakten Karl-Johan Johnsson och försvararna Pierre Bengtsson samt Sotiris Papagiannopoulos.

Eftersom det endast spelas ett enda avgörande möte i kvartsfinalerna och att matchen dessutom spelas på neutral mark i form av spelplatsen RheinEnergieStadion i Köln, Tyskland så känns det som det är större chans för FC Köpenhamn än om det vore bäst resultat över två matcher som gällde. Det finns en stor chans att Köpenhamn kan klara av att hålla målskörden i matchen nere en del. Tipset blir ett underspel på mål där totalt under 3.5 mål i matchen spelas till oddset 1.53 @Bet365.