Speltips inför Champions League semifinalen Lyon – Bayern München onsdag 19 augusti 2020 med matchstart 21:00. Betta på odds både innan och live under matchens gång hos Unibet!

Inför Lyon – Bayern

Årets största och mest spännande fotbollsmatcher spelas just de här augustidagarna och idag 19/8 är det dags för den andra direkt avgörande semifinalen i Champions League som spelas mellan Lyon och Bayern München. Lyon är definitivt den största överraskningen i årets Champions League fotboll då laget slagit ut såväl Juventus i åttondelen och Manchester City i kvarten. Pep Guardiola och hans manskap i Man City väntade sig nog en lite lättare uppgift mot Lyon än Juventus som man nog först trodde skulle bli kvartsfinalmotståndaren. Men Lyon överraskade både dem och en hel expertkår två gånger om. Bayern München däremot har visat sig ännu starkare än vad man på förhand har förväntat sig. Först utklassning med totalt 7-1 i målskillnad över två matcher i åttondelsfinalen mot Chelsea. Sedan superkrossen i den direkt avgörande kvartsfinalen mot FC Barcelona med otroliga siffrorna 8-2. Ska Lyon överraska alla en tredje gång på raken eller blir det slutligen stopp för fransmännens framfart när tyska krossmaskinen Bayern München står vid dörren till en hägrande final?

Speltipset Lyon – Bayern München

Precis som i vårt speltips inför Lyons match mot Manchester City så känner vi stort självförtroende på att återigen kamma hem stålarna genom att tippa ett överspel på antal hörnor i matchen Lyon – Bayern München. Och exakt likadant som Manchester City ofta producerar hörnor på löpande band i sina matcher så brukar även Bayern München göra det. Dessutom är inte Lyon heller så himla dåliga bidragare till hörnproduktionen själva. Tipset blir därför ett spel på att det görs totalt över 10.5 hörnor i matchen Lyon – Bayern München till oddset 1.85 spelat hos Unibet.