Sportspel på en lillördag sporrar alltid lite extra då vi insuper en helgkänsla i miniformat. NHL-slutspelet och det andra kvartsfinalmötet mellan Philadelphia Flyers och New York Islanders får äran att dra till sig våra blickar just den här lillördagen onsdag 26 augusti 2020. Nedsläpp sker kl. 21:00 svensk tid!

Speltips Flyers – Islanders 26/8

Vi ger oss in i den andra kvartsfinalrundan av NHL slutspelet mellan Philadelphia Flyers och New York Islanders där dagens gästande lag Islanders leder kvartsfinalserien med 1-0. Precis som i första matchen så liras det även ikväll på Philadelphia Flyers hemmais i Scotiabank Arena i Toronto. Det mötet slutade med en solklar bortavinst för Islanders med 0-4. NY Islanders är obesegrade i sina fem senaste bortamatcher i NHL-slutspelet och väljer här at tippa på att NY Islanders vinner eller kryssar ikväll till oddset 1.53 @ Unibet.

Livebetting