Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

Nations League 7 sept blir till att titta på Nederländerna – Italien live stream samt tippa odds live under matchen med avspark 20:45. Streama Nederländerna – Italien live på C More här >>.

Nederländskt övertag inför Italien-mötet

Nederländerna vann sin premiärmatch i Nations League över Polen med 1-0 och fick därmed en kanonstart. Italien fick allt annat än en smakstart i sin öppningsmatch mot Bosnien-Hercegovina. På egen hemmaplan fick Italien endast 1-1 och tappade viktiga poäng i kampen om förstaplatsen i gruppen som ger avancemang till Playoff. Därför är dagens möte mellan Nederländerna och Italien extremt viktig, speciellt för Italien för man väl säga som kommer få det riktigt tufft att vinna gruppen om man får stryk ikväll.

Speltipset Nederländerna – Italien

Nederländerna sitter i förarsätet inför matchen mot Italien då man leder grupp 1 i Nations League Liga A. Italien är trea i gruppen på en poäng efter den första omgången. Nu spelar Nederländerna dessutom på hemmaplan Johan Cruijff Arena i Amsterdam.

Det brukar bli grymt jämna matcher när Nederländerna möter Italien och tre av de fem senaste mötena har slutat oavgjort. De två övriga matcherna har slutat med knappa vinster för Italien. För Italien gäller det idag i närmaste hand att åtminstone klara av oavgjort vilket kan bli nog så svårt. Men Italienarna är hur som helst kända för att inte släppa in särskilt många mål bakåt vilket vi beaktar i vårt speltips inför matchen.

Totalt under 2,5 mål tippas till oddset 1.80 inför Nederländerna – Italien hos spelbolaget Bet365.

Nederländerna – Italien live stream

Nederländerna – Italien live stream erbjuds som väl är av C More för dig som inte har möjlighet att se matchen på tv-kanal TV12. C More är kanon på det sättet att du kan streama alla matcher i Nations League i vilken skärmenhet du önskar såsom exempelvis din mobiltelefon eller bärbara dator. Dessutom sker streaming helt utan avbrott i form av reklaminslag vilket är gött att slippa.

Till C More här >>

Bäst livebetting under tiden du tittar på Nederländerna – Italien live stream erbjuder dessa spelbolag:

bet365 erbjudande odds

UEFA Nations League 7/9

Liga A
20:45 Bosnien-Hercegovina – Polen
20:45 Nederländerna – Italien

Liga B
20:45 Israel – Slovakien
20:45 Nordirland – Norge
20:45 Tjeckien – Skottland
20:45 Österrike – Rumänien

Liga C
16:00 Kazakstan – Vitryssland
20:45 Albanien – Litauen