Ryssland – Sverige live stream och ett bettingtips är framplockat inför dagens fotbollslandskamp torsdag 8 oktober 2020 med matchstart kl. 18:15. Landskampen på Arena CSKA i Moskva är en viktig förberedelse inför Sveriges match mot Kroatien i Uefa Nations League på söndag då även Ryssland möter Turkiet.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

Ryssland – Sverige Live Stream 8/10

TV12 sänder mötet mellan Sverige och Ryssland men har du inte den kanalen kan du titta på kvällens landskamp Ryssland – Sverige live stream samt kommande Uefa Nations League matcher i din mobil, platta, dator eller tv på C MORE här >>

Dagens svenska startelva

Janne Andersson ställer en ganska given startelva benen idag mot ryssarna som inte innefattar de mer förväntade spelarna i de kommande viktiga Nations League matcherna. Men det finns en chans att se om någon av dagens startspelare tar chansen att göra ett ordentligt avtryckoch därmed möjligen få Janne Andersson på andra tankar inför söndagens match mot Kroatien.

Sveriges startelva (4–4–2) mot Ryssland: Karl-Johan Johnsson – Emil Krafth, Sebastian Holmén, Carl Starfelt, Pierre Bengtsson – Sebastian Larsson, Gustav Svensson, Mattias Svanberg, Ken Sema – Jordan Larsson, Alexander Isak.

Avbytare: Robin Olsen (mv), Kristoffer Nordfeldt (mv), Mattias Johansson, Pontus Jansson, Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Martin Olsson, Viktor Claesson, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Kristoffer Olsson, Marcus Berg, Robin Quaison.

Speltips Ryssland – Sverige 8 okt

Sverige har inte fått den start i Nations League Liga A, Grupp 3 som man önskade. Gruppremiären innebar en 0-1 förlust mot Frankrike vilken sedan följdes upp av ytterligare en förlust 0-2 hemma mot Portugal. En match där Gustav Svensson drog på sig rött kort redan i den första halvleken och där Cristiano Ronaldo blev tvåmålsskytt. Ryssland har gjort det bättre genom att vinna sina två inledande gruppmatcher i Nations League Liga B, grupp 3, mot Serbien och Ungern. Idag står Ryssland för motståndet när Sverige ska försöka dra viktiga lärdomar av mötet då ryssarna bedöms spela väldigt likt Sveriges kommande motståndare Kroatien.

Båda lagen gör mål tippas i matchen Ryssland – Sverige till oddset 1.87 @Unibet.

 

Island – Rumänien EM-kval Playoff 8/10 TV-kanal, Speltips