Händelserik fotbollslördag är i antågande som innehåller Inter – Milan live stream samt helgens första speltips inför Serie A omgång fyra. Zlatan Ibrahimovic är tillbaka efter coronaåterhämtningen och är dunderladdad inför Milanoderbyt! Kika in lördagens grandiosa fotbollstablå en bit längre ner som består av massor av godisbitar i fotbollsväg.

Streama Inter – Milan live idag

Vilken sanslöst cool fotbollslördag! Vi har till exempel ett Liverpool-derby och ett Milano-derby på samma dag. Everton tar emot Liverpool i Premier League redan klockan 13:30 och mot kvällningen spelas det italienska Serie A mötet Inter – Milan. Båda matcherna drar ju oerhörda mängder intresse till sig men den stora skillnaden mellan matcherna är att Inter Milan kan ses helt fritt via live streaming på bet365 eller unibet bara du är inloggad och har någon enstaka krona insatt på kontot hos dem.

Registrera dig gratis och få en görskön välkomstbonus så är det sedan fritt fram att bland annat kunna se på Inter – Milan live stream:

Fotbollslördag 17 oktober 2020

Alla matcher i Serie A, La Liga och Ligue 1 kan streamas live i alla skärmenheter på både bet365 eller unibet.

SVERIGE: Allsvenskan
15:00 Falkenbergs FF – Örebro SK

ENGLAND: Premier League
13:30 Everton – Liverpool
16:00 Chelsea – Southampton
18:30 Manchester City – Arsenal
21:00 Newcastle – Manchester United

ITALIEN: Serie A
15:00 Napoli – Atalanta
18:00 Inter – Milan
18:00 Sampdoria – Lazio
20:45 Crotone – Juventus

SPANIEN: La Liga
13:00 Granada – Sevilla
16:00 Celta Vigo – Atletico Madrid
18:30 Real Madrid – Cadiz CF
21:00 Getafe – FC Barcelona

FRANKRIKE: Ligue 1
17:00 Reims – Lorient
21:00 Marseille – Bordeaux

Speltips Inter – Milan 17/10

Hur ska Inter – Milan, dagens kanske hetaste fotbollsmatch i hela världen, sluta? Inter har inlett Serie A säsongen med två segrar och en oavgjord mot Lazio medan Milan fått en fantastisk start med tre raka vinster och inte ett enda insläppt mål. Och så har AC Milan vår svenske fotbollsikon Zlatan Ibrahimovic tillbaka från sjukdomskarantänen.

Inter har vunnit de fyra senaste matcherna mot Milan men då ska vi ha i åtanke att Milan inte varit sig likt under flera år och att man nu repat sig ordentligt, särskilt sedan Zlatan Ibrahimovics återkomst till Milanoklubben tidigare i år. Oroande är också de nya coronafall som drabbat klubbarna. Framförallt Inter har drabbats hårt och har i skrivande stund sex spelare borta på grund av karantän. Men trots allt har Inter en stark och bred trupp samt fördel av hemmaplan idag. Föga förvånade skulle vi bli om dagens möte mellan Inter och Milan slutar med att båda lagen gör mål. Återstår att se om så blir fallet när vi idag tar och kollar in direktsändningen via Inter – Milan live stream.

Dagens startelvor Inter – Milan

Inter: Handanovic – D’Ambrosio, De Vrij, Kolarov – Hakimi, Vidal, Brozovic, Perisic – Barell – Lukaku, Martinez.

Milan: Donnarumma – Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez – Kessie, Bennacer – Saelemaekers, Calhanoglu, Leao – Ibrahimovic.

Tipset inför Minaloderbyt

BLGM-spelet känns här attraktivt och vi tippar därför på att båda lagen gör mål till ett odds på 1.57 @bet365.

Oddset kan komma att förändras fram till matchstart och även under själva matchen via livebetting.