Bolton – Salford Live Stream och ett speltips inför fredagens enda engelska match som spelas fredag den 13 november 2020 är vad vi som bäst kan erbjuda idag. Vi konstaterar att fredag 13/11 verkligen inte är någon stor internationell fotbollsdag och inte heller någon större sportdag internationellt överhuvudtaget. Men i bristen på spännande sportevenemang att betta på idag så är inte League Two mötet mellan Bolton Wanderers FC och Salford City FC så pjåkig ändå. Engelsk fotboll håller ju som bekant rätt hög klass även ett par divisioner längre ner.

Streama Bolton – Salford live med matchstart 20:45 direkt på någon av dessa spelbolags respektive hemsidor/appar:

Under tiden du streamar matchen kan du med fördel också betta liveodds på matchen hos samma spelbolag! Se bara till att vara inloggad (gratis kontoregistrering) och sätt in en liten peng så är det sedan fritt fram att streama och betta på massor av sport alla dagar i veckan.

Bolton – Salford speltips

Visste ni att det engelska League Two laget Bolton Wanderers dyraste spelarvärvning någonsin är den forne landslagssvensken Johan Elmander som signerade ett kontrakt med klubben 2008. Då spelade Bolton i Premier League men har efter säsongen 2012 halkat allt längre ner i det engelska seriesystemet. Efter klubbens ekonomiska bekymmer de senaste åren degraderades man i år till fjärdedivisionen League Two. Tyvärr har det fortsatt gått knackigt för Bolton, åtminstone spelmässigt. En tjugonde plats i League Two tabellen med elva matcher spelade är ingen höjdare precis. Däremot har man bara förlorat en av de fem senaste matcherna, och spelat tre oavgjorda, så kanske siktar man en liten ljusning.

Något bättre har det gått för dagens motståndare Salford City som ligger på tionde plats med en match mindre spelad än merparten av ligans övriga lag. Bortafacit är så här långt två vinster och två förluster, är det dags för oavgjort nu? Återstår att se för vilket lag fredagen den 13 eventuellt är en otursdag. Matchen kan dock som sagt mycket väl sluta oavgjort.

Tipset inför Bolton – Salford är att det blir ett oavgjort resultat (x) till odds 3.50 @Unibet.

Spana här in lite fotbollsgodis i form av Johan Elmanders snyggaste mål i Bolton tröjan när han tricksade in bollen i mål mot Wolverhampton i november 2010:

 

Zlatan Ibrahimovic fortfarande världsklass