Sverige Egypten live stream samt speltips inför den avgörande gruppfinalen i Handbolls-VM måndag 18 januari 2021 med avkast 18:00. Streama Sverige Egypten live! 🤾🏼‍♂️

Sverige Egypten live stream 18/1

Precis som väntat innan Handbolls-VM kämpar Sverige om förstaplatsen i VM-grupp G tillsammans med värdnationen Egypten. Idag möts Sverige och Egypten i en ren gruppfinal! Det skiljer endast två mål mellan lagen i måljämförelse-statistiken till Sveriges fördel vilket betyder att om Sverige vinner eller klarar oavgjort så vinner Sverige gruppen. Men bäst är det såklart om Sverige vinner matchen då man tar med sig poängen in i mellanrundan. TV-kanal TV6 och live streaming är de möjlig sätt som finns att kunna se Sveriges match mot Egypten på.

Sverige Egypten live stream visas i direktsändning på Bet365 här >>.

Handbolls-VM 2021-01-18

Varenda en av handbollsmatcherna i världsmästerskapet går att streama live direkt på bet365’s hemsida och app.

Kl. 15.30
Nordmakedonien – Chile
Sydkorea – Ryssland
Kl. 18.00
Frankrike – Schweiz
Portugal – Algeriet
Sverige – Egypten
Slovenien – Belarus
Kl. 20.30
Norge – Österrike
Island – Marocko

VM-tipset Sverige – Egypten

Rättmätiga gruppfinalister i Sverige och Egypten har vi när det ska avgöras om Sverige får med sig maximala poäng in i den kommande mellanrundan. Sverige har vunnit de fyra sista inbördes mötena med Egypten men det är egyptierna som bär favoritskapet enligt oddssättningen, säkert en del på grund av favören av att agera värdland även om läktarna gapar ganska tomma under matcherna.

Får Sverige bara ordning på försvarsspelet så känns det som om laget kan överraska positivt under VM-turneringen fastän truppen är relativt oprövad i mästerskapssammanhang. Mot Chile i förrgår så funkade Sveriges anfallsspel ypperligt bra men försvarsspelet oroväckande dåligt. En av orsakerna som lyftes efteråt var att Chiles lag spelar okonventionell handboll och är inte lika strukturerade som de bättre landslagen. Vi tycker nog egentligen inte det borde vara en nackdel att försvara sig mot ett oorganiserat anfallsspel. Men det är väl upp till bevis nu när ett organiserat Egypten står för motståndet. Dock tycker vi att Egyptens favoritskap mot Sverige är orättvist förutspått och tippar istället Sverige som segrare i matchen till oddset 3.0 @ Bet365.

Säkerställ måndagens stora nöjesmöjlighet genom att titta på Sverige Egypten live stream och även kanske tippa ett eller annat odds både inför och under matchen hos Bet365 nu!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.