Sverige – Georgien live stream eller rätt tv-kanal är självklart eftersökt en sådan här fantastisk fotbollskväll, torsdag 25 mars 2021, när VM-kval äventyret drar igång för svensk del. Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i landslaget och kommer garanterat att starta matchen på topp. Vore särdeles kul att få se lite Ibracadabra i afton, eller hur!

Sverige – Georgien live stream 25/3

Streama Sverige – Georgien live på C More här i mobilen, läsplattan, datorn eller tv’n om du inte har tillgång till tv-kanal 9 eller TV4 vilka också sänder Sveriges kvalmatch till fotbolls-VM 2022. Sverige – Georgien live stream sändningen drar igång kl. 20:00 med uppsnack. Matchstart sker 20:45.

TILL C MORE HÄR >>

Sveriges startelva mot Georgien

När Sverige nu inleder VM-kvalet mot Georgien ikväll blir det med Sebastian Larsson som landslagskapten. Mycket har ju annars handlat om vilka spelare som ska bilda anfallspar nu när Zlatan Ibrahimovic gör comeback i landslagssammanhang och är tillbaka i den svenska fotbollstruppen. Marcus Berg har ju länge varit given i Janne Anderssons startelva men 34-åringen dras med ryggproblem. Efter att han kört lite lätt träning på egen hand inför matchen mot Georgien så var han tveksam till spel. Och nu är det enligt media bekräftat att det istället blir Alexander Isak som tar den andra anfallsplatsen bredvid Zlatan på topp. Så här ser Sveriges startelva mot Georgien med största sannolikhet ut:

Målvakt: Kristoffer Nordfeldt

Backar: Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Filip Helander, Ludwig Augustinsson

Mittfältare: Dejan Kulusevski, Sebastian Larsson, Kristoffer Olsson, Viktor Claesson

Anfallare: Zlatan Ibrahimovic, Alexander Isak

Europeiska VM-kvalschemat 25 mars

Dagens europeiska spelschema för VM-kvalet innehåller en hel mängd superintressanta matcher där våra nordiska grannar Danmark och Island finns på matchtablån. Men visst är det Sveriges match mot Georgien vi ser fram emot mest!

Kl. 18:00
Bulgarien – Schweiz
Israel – Danmark

Kl. 20:45
Andorra – Albanien
England – San Marino
Italien – Nordirland
Liechtenstein – Armenien
Moldavien – Färöarna
Rumänien – Nordmakedonien
Skottland – Österrike
Spanien – Grekland
Sverige – Georgien
Tyskland – Island
Ungern – Polen

Inför Sverige – Georgien

När det gäller Sverige mot Georgien har vi ingen inbördes matchhistorik att gå på då de aldrig mötts tidigare. Eller rättare sagt inte som vi sett i alla fall, men hinta oss gärna om vi missat något gällande detta. Dock har vi ju annan statistik att gå på som exempelvis att Georgien är 89:e bästa fotbollsnation i världen enligt FIFA rankingen. Sverige ligger här på 20:e plats.

Sedan det stod klart att Marcus Berg inte spelar på grund av ryggproblem så öppnade det upp sig för Zlatan Ibrahimovic och Alexander Isak som nytt anfallsvapen. Isak har visat fin form i Spanien förutom kanske nu på slutet då han gått mållös i ett antal matcher i rad. Men tolv mål i säsongens La Liga för Real Sociedad gör ändå att Alexander Isak är mest värd en anfallsplats gentemot övriga.

Alexander Isak kommenterade själv läget såhär i intervju med TV4 innan startelvan var officiellt uttalad från Janne Andersson; – ”Jag känner att jag kommit i en bättre form både fysiskt och spelmässigt så jag har varit väldigt tydlig med att jag vill vara med och spela och att jag är i gott slag. Och sen hur det blir får vi se”.

VM-kval tipset

Utan krusiduller och några som helst floskler, som t.ex. att bollen är rund, går vi rakt på kärnan i vårt VM-kval speltips inför Sverige – Georgien. Även om man givetvis inte ska ta någonting för givet när det gäller fotboll, där allt som sagt kan hända ;)… så tippar vi utan minsta tveksamhet på att Sverige vinner över Georgien med minst två måls marginal. Ett ”asian handicap” spel på Sverige -1,5 tippas till odds 2.10 @NordicBet.

Spelbonusar till VM-kval matcherna

 

Sverige - Georgien Live Stream TV-Kanal VM-Kval 25/3