Ett riktig spännande och roligt möte väntar ikväll när Tottenham tar sig an Manchester United hemma på Tottenham Hotspur Stadium. Matchen är intressant ur flera aspekter. En av dem är att Mourinho möter sin gamla klubb och han kommer vara väldigt sugen på att vinna över Solskjaers United.

Kampen om Champions League

Kampen om att nå en topp 4 placering och spel i nästa års upplaga av Champions League står också på spel. Manchester United har ett bra utgångsläge i tabellen men vid en förlust ikväll mot Tottenham så kan man faktiskt bli indragen i kampen om de 3 platser som alla slåss om. Vi räknar bort Manchester City då Guardiolas gäng redan avgjort ligan och kommer sluta som segrare.

Därefter har vi United, Leicester, Chelsea, West Ham, Liverpool, Tottenham och möjligen Everton som har chans att nå en topp 4 placering. Eftersom tabellen är så jämn så blir matcherna lagen sinsemellan superviktiga och då kan man verkligen prata om 6 poängsmatcher.

Fotbollsbonusar vecka 14 2021

Mourinho mot Solskjaer

Mourinho kommer vilja vissa gentemot Solskjaer att han är den bättre tränaren av de två. Man får väl ändå ge Solskjaer att han lyckats bättre i ligan en vad Mourinho gjorde med United. Dock van Mourinho Europa League med United och Zlatan i spetsen. Något sådant har Solskjaer inte lyckats med ännu. Man har chansen att vinna Europa League den här säsongen då motståndet som är kvar i turneringen ser överkomligt ut.

Räkna med att Mourinho kommer elda på sina spelar som kommer vara rejält taggade idag. Det kan komma att smälla en hel del i närkamperna och vi lär förmodligen se en del heta ordväxlingar ute på planen.

Vårt speltips.

Vi tror som sagt på en intensiv och tät match där det kommer smälla i närkamperna. Vi tror att dansken på Tottenhams defensiva mittfält kommer bli tvungen att ta en taktisk varning nån gång under matchen.

Vi rekar att Höjbjerg, Pierre-Emile blir varnad i matchen till oddset 4.25 @Unibet.

Tottenham – Manchester United har matchstart 17:30 och visas av Viasat Sport Ultra och Viaplay.

Speltips premier league