Idag drar franska öppna 2021 igång och är en av årets stora Grand Slam turneringar. Stor favorit att vinna tennisturneringen är Rafael Nadal. Gruskungen som alltid brukar ta sig långt i Franska öppna får ses som storfavorit i år igen. Hans största utmanare blir fjolårsfinalisten Djokovic. Förra året i finalen av Franska öppna 2020 så vann Rafael Nadal mot Djokovic i 3 raka set med 6-0, 6-2 och 7-5. Turnering brukar normalt sätt pågå i september – oktober men har flyttats fram pga corona pandemin.

Livebetting på franska öppna

Det är fantastiskt roligt och varierande att livebetta på tennis eftersom det kan svänga sådant och skilja sig markant mellan olika set. Det som helt plötsligt gått en tennisspelares väg under ett set kan vara det omnämnda i kommande set. Det går ofta att hitta fina odds på livebettingen inom tennis och det blir ännu roligare om man gör det samtidigt som man ser på tennismatchen. Här kan ni titta på Franska öppna live stream.

Vem vinner Franska öppna 2021?

Rafael Nadal behärskar underlaget så pass bra och spanjoren kommer garanterat ta sig långt i turneringen i år igen. Vårt speltips blir att Rafael Nadal vinner Franska öppna 2021 till oddset 1.80 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras). Den största utmanaren är så klart världsettan Novak Djokovic, tätt följt av världsfyran Dominic Thiem.

Rafael Nadal
Vinnare: Unibet 1.80

Novak Djokovic
Vinnare: Unibet 6.00

Dominic Thiem
Vinnare: Unibet 13.00

Tennis Franska Öppna 2020

Tennismatcher franska öppna 30/05

12:56 Fucsovics, Marton – Simon, Gilles
12:56 Andujar, Pablo – Thiem, Dominic
14:20 Ruusuvuori, Emil- McDonald, Mackenzie
14:56 Nishikori, Kei- Giannessi, Alessandro
14:56 Londero, Juan Ignacio – Garin, Cristian
14:56 Dimitrov, Grigor – Giron, Marcos
14:56 Moutet, Corentin – Djere, Laslo
16:56 Zverev, Alexander – Otte, Oscar
16:56 van de Zandschulp, Botic – Hurkacz, Hubert
16:56 Tsitsipas, Stefanos – Chardy, Jeremy
16:56 Safiullin, Roman – Taberner, Carlos
16:56 Davidovich Fokina, Alejandro – Kukushkin, Mikhail

Sveriges bästa oddsbonusar 2021