Titta på Sverige – Armenien live stream eller rätt tv-kanal lördag 5 juni 2021. Dagens träningslandskamp Sverige – Armenien är den sista stora pusselbiten som ska på plats innan fotbolls-EM 2021 startar på torsdag 11 juni.

Sverige – Armenien live stream & TV

Idag är den sista chansen för Sveriges förbundskapten Janne Andersson att spela ihop sin startelva i riktig matchmiljö. Alla träningar och speltaktiker i all ära men det är under landskamper som som all planering sedan ska realiseras. Vi får idag ett första kvitto på hur det står till med vårt svenska landslag i fotboll när Armenien ska tas an i den sista träningslandskampen innan Europamästerskapet i fotboll 2021 drar igång.

TV4 är rätt tv-kanal att ratta in ikväll om du vill se Sveriges match mot Armenien. Men befinner du dig till exempel på resande fot, eller föredrar att streama matchen i någon av dina övriga skärmenheter såsom mobilen eller paddan så är det inga problem.

Sverige – Armenien live stream ser du på C More och du kan betta på odds och liveodds hos de här spelbolagen:

Fotbollslandskamper 5 juni 2021

14:00 Niger – Gambia
14:00 Senegal – Zambia
14:00 Togo – Guinea
14:00 Tunisien – DR Kongo
17:00 Ryssland – Bulgarien
18:00 Wales Albanien
18:00 Österrike U17 – Sverige U17
19:00 Elfenbenskusten – Burkina Faso
20:45 Montenegro – Israel
20:45 Sverige – Armenien

Speltips Sverige – Armenien 5/6

Enligt uppgift så har Jane tagit ut följande startelva mot Armenien:

Målvakt: Robin Olsen
Backar: Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Marcus Danielson, Pierre Bengtsson
Mittfältare: Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg
Anfallare: Dejan Kulusevski, Alexander Isak

Viktor Claesson sägs också vara planerad för att byta av Sebastian Larsson i halvtid.

Armenien blir en mycket bra värdemätare för Sverige då de inte har förlorat på sina nio senaste landskamper. Då ska tilläggas att fem av dessa matcher är spelade i Uefa Nations League Liga C. Men man besegrade nyligen även både Island (2-0) och Rumänien (3-2). Så helt klart möter Sverige idag ett lag med massor av spelkvalitet.

Sveriges landslag ser onekligen spännande ut framåt, trots avsaknad av en viss herr Zlatan Ibrahimovic. Men större frågetecken finns däremot i backlinjen där skador, och risk för ytterligare skador, kan bli kännbara. Hur som helst spelar vi ändå på svensk vinst över Armenien till odds 1.34 @Unibet.

Mikael Ymer – Jannik Sinner Franska Öppna 16-delsfinal