Se på Novak Djokovic – Rafael Nadal live stream och läs gärna vårt speltips inför semifinalen i Franska Öppna fredag 11 juni 2021 med matchstart kl. 17:30.

En giganternas kamp får vi uppleva på Roland Garros fantastiska grus när världsettan och artonfaldige Grand Slam vinnaren Novak Djokovic drabbar samman med världstrean och grusspecialisten Rafael Nadal som vunnit en Grand Slam-turnering vid tjugo tillfällen, varav Franska Öppna tretton gånger. Tilläggas bör att Djokovic vunnit Franska Öppna en gång (2016). Sedan dess har Nadal vunnit alla år.

Novak Djokovic – Rafael Nadal live stream

Novak Djokovic mot Rafael Nadal i Franska Öppna’s ena semifinal idag blir verkligen något att bita i och tacksamt nog kan vi streama både den matchen och även den andra semifinalen mellan sjätte-rankade tysken Alexander Zverev femte-rankade greken Stefanos Tsitsipas live på Unibet här!

Franska Öppna semifinaler fredag 11 juni 2021:

14:50 Alexander Zverev (Tyskland) – Stefanos Tsitsipas (Grekland)
17:30 Novak Djokovic (Serbien) – Rafael Nadal (Spanien)

Så här gör du för att streama tennis och annan sport live på Unibet:

  1. Logga in på Unibet, registrera konto gratis här.
  2. Ta din välkomstbonus med 100 kr gratisspel.
  3. Sök upp matchen i oddsutbudet hos Unibet.
  4. Klicka på play-stream-ikonen för matchen och när relevanta regler för live streaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja visas automatiskt så fort det finns tillgängligt för sändning.

Du behöver ha pengar på ditt spelkonto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen. Missa heller inte möjligheten att spela på live-odds (livebetting) under matchens gång när du samtidigt streamar matchen.

Speltips Djokovic – Nadal 11 juni

Rafael Nadal är en utpräglad grusspecialist även om han vunnit de andra Grand Slam-turneringarna också. Men på det anrika Roland Garros i Paris finns bara en ohotad historisk tenniskung och det är Rafa.

Sedan Franska Öppna spelades första gången 1891 är Rafael Nadal allra störst med sina tretton titlar, och som snart kan bli hans fjortonde. Ett imponerande tennisfacit minst sagt! Förra året möttes Novak Djokovic och Rafael Nadal i finalen som då slutade 6–0, 6–2, 7–5 till spanjoren. Anledningen till att de idag möts redan i en semifinal är att det skiljer två placeringar på ATP-rankingen dem emellan inför årets turnering, varvid de hamnade på samma sida ifall de båda skulle nå just en semifinal. Båda har visat fantastisk form och en benhård järnvilja under matcherna men med tanke på historien och att Nadal bemästrar gruset allra bäst så tippar vi rafa som vinnare av denna semifinal i Franska Öppna 2021 till odds 1.35 @Unibet.

Titta på Novak Djokovic – Rafael Nadal live stream och betta odds under tiden på Unibet här >>

Novak Djokovic – Rafael Nadal odds french open 2021