Streama tennisfinalen i Franska Öppna 2021 live söndag 13 juni 2021 mellan serben Novak Djokovic och greken Stefanos Tsitsipas. Finalparet blev klart efter semifinalavgörandena där Djokovic besegrade regerande mästaren Rafael Nadal och Tsitsipas som vann över Alexander Zverev.

Franska Öppna final livestream 2021

Franska Öppna finalen Novak Djokovic (Serbien) – Stefanos Tsitsipas (Grekland) har matchstart klockan 15:00 den 13/6. Titta på finalen i Franska Öppna via live stream när du är inloggad på Unibet samt har åtminstone någon enstaka krona insatt på spelkontot.

Så här gör du för att streama tennis och annan sport live på Unibet:

  1. Logga in på Unibet, registrera konto gratis här.
  2. Ta din välkomstbonus med 100 kr gratisspel.
  3. Sök upp matchen i oddsutbudet hos Unibet.
  4. Klicka på play-stream-ikonen för matchen och när relevanta regler för live streaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja visas automatiskt så fort det finns tillgängligt för sändning.

Du behöver ha pengar på ditt spelkonto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen. Missa heller inte möjligheten att spela på live-odds (livebetting) under matchens gång när du samtidigt streamar matchen.

Finaltipset Djokovic – Tsitsipas 13/6

34-årige veteranen Novak Djokovic är världsettan som igår besegrade den trettonfaldige French Open vinnaren Rafael Nadal och nu ställs mot den 22-årige unga utmanaren Stefanos Tsitsipas. Föga förvånande är naturligtvis Novak Djokovic storfavorit att vinna årets final i Franska Öppna 2021. Vinstoddset för Djokovic är alldeles för lågt (1.30) för att vi ska tycka det är spelvärt, men däremot så lockar oddset 2.15 hos Unibet på att Djokovic vinner i tre raka set (under 3.5 set) desto mer. Det får därmed bli dagens speltips inför denna Grand Slam final. Vi kommer också tippa liveodds under matchens gång, även det hos Unibet.

Årets bästa svenska sportbonusar

Gör fotbollsnöjet ännu mer spännande genom att betta på odds och liveodds inför, samt under, matcherna i fotbolls-EM hos dessa spelbolag:

Läs också om alla fina möjligheter som finns att spela odds på fotbolls-EM 2020/21 här!

Sverige – Spanien speltips fotbolls-EM 14 juni 2021

Ha nu en extremt fin och trevlig söndag full med French Open tennis och fotboll från EM.

Franska Öppna Final 2021 Live Stream & Tips