Streama Sverige – Belarus live i basket-EM för damer söndag 20 juni 2021. Sveriges match mot Belarus är den tredje och sista gruppmatchen i dam-EM basketen och hittills har svenskorna inkasserat en vinst mot Slovakien och en förlust mot Spanien. Då alla fyra lagen i Sveriges grupp står på 3 poäng var inför den sista gruppspelsmatchen så förstår vi vad som gäller. Gruppettan spelar kvartsfinal. Grupptvåan och grupptrean får spela åttondelsfinal medan gruppfyran åker ur Basket-EM.

Streama Basket-EM 2021

Alla basketmatcher i basket-EM finns att streama live hos Unibet här >> .

12:00 Bosnien-Hercegovina – Slovenien
12:00 Montenegro – Serbien
15:00 Sverige – Belarus
15:00 Turkiet – Belgien
18:00 Italien – Grekland
18:00 Tjeckien – Kroatien
20:45 Frankrike – Ryssland
21:00 Spanien – Slovakien

Så här gör du för att streama basket och annan sport live på Unibet:

  1. Logga in på Unibet, registrera konto gratis här.
  2. Ta din välkomstbonus med 100 kr gratisspel.
  3. Sök upp matchen i oddsutbudet hos Unibet.
  4. Klicka på play-stream-ikonen för matchen och när relevanta regler för live streaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja visas automatiskt så fort det finns tillgängligt för sändning.

Du behöver ha pengar på ditt spelkonto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen. Missa heller inte möjligheten att spela på live-odds (livebetting) under matchens gång när du samtidigt streamar matchen.

Sverige – Belarus baskettipset 20/6

Förlorar Sverige dagens match mot Belarus i basket-EM 2021 och Slovakien samtidigt slår Spanien så blir det ingen blågul slutspelsfest. Eftersom det är inbördes möten som avgör ifall flera lag hamnar på lika många poäng så kan det inte bli så mycket er spännande när allihop står på 3 poäng inför dagens avgörande. Belarus vann öppningsmatchen mot Sveriges baneman Spanien men förlorade därefter mot Slovakien som ju Sverige slagit. Sverige är favorit att vinna över Belarus enligt oddsen och vi känner att vi varken kan eller vill spela något annat än svensk vinst idag till odds 1.66 @Unibet.

Sverige - Belarus Basket-EM Damer 20 Juni 2021

Läs: Tippa odds på fotbolls-EM 2021