I Superettan tar Falkenberg idag emot Jönköping Södra hemma på Falcon alkoholfri Arena. (ja den heter faktiskt så). Idag har det blivit allt vanligare att man säljer ut sitt arenanamn till alla möjliga sponsorer. Hur som haver så ska det spelas fotboll också.

Jönköping Södra i fin form

Jönköping Södra har hittat formen och har på de 6 senaste matcherna 5 vinster och 1 oavgjord. Man har således börjat klättra i tabellen och närmar sig toppen. Mötet med Falkenberg blir dock ingen lätt match. Falkenberg är ett av lagen som man hade svårt för när man mötte varandra senast i Superettan. Men det var 2018 och då vann Falkenberg båda mötena. Man ska nog inte dra allt för stora växlar från det och snarare gå på dagsform.

Speltipset

Falkenberg ser ut att få svårt att hänga kvar i Superettan efter den här säsongen. Jönköpings fina form gör att vi tror på bortaseger och att oddset faktiskt lockar. Matchen är den enda som spelas i serien idag och därför kommer den få många blickar på sig då man så att säga är själva i rampljuset.

Vi rekar att det blir en rak 2:a i mötet mellan Falkenberg och Jönköping Södra till oddset 2.28 @Unibet.

Matchen ser ni för övrigt hos Discovery Plus. Domare är Aganovic A. Matchen startar 19:00.

Streama Superettan Fotboll Gratis 23 Maj 2018