Tisdag natt går den 18-årige unge norrmannen Holger Rune upp mot den 16 år äldre världsettan Novak Djokovic i US Open’s öppningsrunda (64-delsfinal). Matchen Novak Djokovic – Holger Rune startar 01:00 natten mellan tisdag 31/8 och onsdag 1/9 och sänds via live stream direkt på Bet365 här.

Djokovic – Rune live stream

Novak Djokovic har tidigare i år vunnit alla de tre Grand Slam turneringarna Australiska öppna, Franska öppna och Wimbledon. Djokovic var egentligen ute efter en ”golden slam” i år som betyder att man måste vinna en äkta Grand Slam – alla fyra Grand Slam turneringarna – samt OS under samma år. Han misslyckades i OS men har fortfarande chansen på en äkta Grand Slam. Nu återstår bara att vinna US Open. Första hindret för Djokovic står en extremt talangfull norrman, Holger Vitus Nødskov Rune, som är rankad som nr. 145 på ATP.

Streama US Open och spela liveodds under matcherna på Bet365.

Bet365 erbjuder Livestreaming från tennis, fotboll, ishockey och tar spänningen direkt till din iPhone, iPad eller Android-enhet, samt din dator. Endast tillgängligt för kvalificerade kunder. Du behöver ha pengar på ditt konto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

Bet365 erbjuder100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter >>

Speltips Novak Djokovic – Holger Rune

Djokovic hade krossat allt motstånd under året fram till sommar-OS. Väl där blev han helt knäckt när han åkte ut i semifinalen mot Alexander Zverev som sedermera vann OS-guld. Vi får se inatt om Djokovic återhämtat sig från bedrövelsen i somras eller om knäcken rotade sig så djupt i honom att en 18-årig yngling från Norge vid namn Holger Vitus Nødskov Rune ska överraska och skicka ut serben redan i den första omgången. Vi tror dock att Novak Djokovic blir alldeles för stark för norrmannen och vinner trots ett asian handicap på -9,5 games till odds 1.72 @ Bet365.

US Open schemat tisdag 31 aug

Streama samtliga tennismatcher i US Open på Bet365.

02:30
Bautista-Agut R. (Esp) – Kyrgios N. (Aus)

03:00
Gasquet R. (Fra) – Medvedev D. (Rus)

17:00
Caruso S. (Ita) – Nishikori K. (Jpn)
Cuevas P. (Uru) – Escobedo E. (Usa)
Karatsev A. (Rus) – Munar J. (Esp)
Khachanov K. (Rus) – Harris L. (Rsa)
Kudla D. (Usa) – Djere L. (Srb)
Kwon S. (Kor) – Opelka R. (Usa)
McDonald M. (Usa) – Goffin D. (Bel)
Musetti L. (Ita) – Nava E. (Usa)
Ramos A. (Esp) – Pouille L. (Fra)

18:00 Zverev A. (Ger) – Querrey S. (Usa)

18:30
Hanfmann Y. (Ger) – Bublik A. (Kaz)
Hurkacz H. (Pol) – Gerasimov E. (Blr)
Seppi A. (Ita) – Fucsovics M. (Hun)

19:00
Chardy J. (Fra) – Berrettini M. (Ita)
Moutet C. (Fra) – Travaglia S. (Ita)
Otte O. (Ger) – Sonego L. (Ita)
Thompson J. (Aus) – Mager G. (Ita)

20:00 Carreno-Busta P. (Esp) – Cressy M. (Usa)
Delbonis F. (Arg) – Shapovalov D. (Can)
Purcell M. (Aus) – Sinner J. (Ita)

20:30
Carballes Baena R. (Esp) – Paul T. (Usa)
Cecchinato M. (Ita) – Svajda Z. (Usa)
Griekspoor T. (Ned) – Struff J-L. (Ger)
Johnson S. (Usa) – Marterer M. (Ger)
Korda S. (Usa) – Basilashvili N. (Geo)
Monfils G. (Fra) – Coria F. (Arg)
Nishioka Y. (Jpn) – Sock J. (Usa)

22:00
Brooksby J. (Usa) – Ymer M. (Swe)
Fognini F. (Ita) – Pospisil V. (Can)
Sandgren T. (Usa) – Ivashka I. (Blr)

01:00
Djokovic N. (Srb) – Rune H. (Den)

02:30
Fritz T. (Usa) – De Minaur A. (Aus)