Kolla in Sverige – Spanien live stream gratis varsomhelst i hela landet. Här hittar du även Sveriges trupp mot Spanien och ett speltips inför dagens superviktiga VM-kval match torsdag 2 september 2021. Avspark 20:45!

c more

Sverige – Spanien live stream 2/9

Streama Sverige – Spanien live helt gratis genom att ”prova Standard-utbudet 2 veckor fritt” hos C More här >>

Se på Sverige – Spanien live stream gratis i mobilen, paddan och datorn om du inte har möjlighet att titta på tv-kanal 4 där du befinner dig när matchen spelas. C More erbjuder live streaming av allt som sänds på TV4 och eftersom deras Standard-paket kan testas gratis i 2 veckor utan varken bindningstid, uppsägningstid eller reklamavbrott så är det ett ypperligt tillfälle att utnyttja erbjudandet nu när Sverige möter både Spanien och Grekland närmaste veckan i VM-kvalet.

TITTA PÅ C MORE GRATIS HÄR!

Inför Sverige – Spanien i VM-kvalet

Sveriges fotbollslandslag går just nu igenom en föryngringsprocess. Janne Andersson måste i resten av VM-kvalet förlita sig på att ett betydligt mindre meriterat svenskt landslag än tidigare nu ska hålla stången mot en av världens bästa fotbollsnationer Spanien. I gengäld får vi hoppas på att svensk hunger, aggressivitet och kvickhet, mer än rutin, kan skapa oreda hos spanjorerna.

Svensk vinst ger drömläge

Förutsättningarna är sådana att Spanien leder VM-kval grupp B på 7 poäng. Sverige är tvåa i gruppen på 6p men med en match mindre spelad. Därefter huserar Grekland 2p, Georgien 1p och Kosovo på 1p. Endast gruppvinnaren får en direktplats i fotbolls-VM 2022. Grupptvåan får ge sig in i ytterligare ett kval för chansen på en VM-biljett. De tre sista lagen kan glömma VM. Vinner Sverige mot Spanien går vi upp i gruppledning efter tre raka segrar i gruppspelet, vilket ger oss lite av ett drömläge då Spanien tidigare tappat poäng mot Grekland. Sverige skulle då ha råd att förlora mot Spanien i returen på spansk mark om resterande svenska matcher i gruppspelet slutar med vinst.

Speltips Sverige – Spanien 2 sep

Spännande svenskt landslag i fotboll ställs på planen i mötet med Spanien. Efter en snabb blick på Sveriges trupp mot Spanien nedan så är dock enda helt nya spelaren i landslaget 22-årige målvakten Pontus Dahlberg som normalt spelar i engelska League One laget Doncaster Rovers (på lån från Watford). Men med tanke på att en hel rad gamla lirare lämnat landslaget så kommer den svenska startelvan se ganska annorlunda ut jämfört med hur den sett ut senaste åren. Andreas Granqvist, Pontus Jansson, Gustav Svensson, Mikael Lustig, Sebastian Larsson och Marcus Berg har alla kastat in handduken i landslagssammanhang. Framförallt påverkar avhoppen försvarsuppställningen där ”gamla” rutinerade rävar nu ersätts med yngre landslagskollegor. Riktigt intressant tycker vi, men ändock lite nervöst också. Särskilt mot ett landslag som Spanien kan det straffa sig hårt om det görs för många misstag eller felval. Däremot framåt kan det förhoppningsvis bli ett roligare och mer kreativt spel.

I spel på hemmaarenan Friends Arena i Solna så tippar vi, trots föryngringen, på svensk poäng. Dubbelchansen 1X (hemmavinst eller oavgjort) spelas till oddset 2.08 @Unibet.

Svenska startelvan mot Spanien

Målvakt:
Robin Olsen

Försvarare:
Emil Krafth
Victor Nilsson Lindelöf
Filip Helander
Ludwig Augustinsson

Mittfältare:
Viktor Claesson
Albin Ekdal
Kristoffer Olsson
Emil Forsberg

Anfallare:
Alexander Isak
Dejan Kulusevski

Sveriges hela trupp mot Spanien

Målvakter:
Robin Olsen
Kristoffer Nordfeldt
Pontus Dahlberg

Backar:
Ludwig Augustinsson
Marcus Danielson
Filip Helander
Mattias Johansson
Emil Krafth
Joakim Nilsson
Victor Nilsson Lindelöf
Martin Olsson
Carl Starfelt

Mittfältare:
Jens Cajuste
Viktor Claesson
Albin Ekdal
Emil Forsberg
Jesper Karlsson
Kristoffer Olsson
Ken Sema
Mattias Svanberg

Anfallare:
Alexander Isak
Dejan Kulusevski
Jordan Larsson
Robin Quaison
Isaac Kiese Thelin

VM-kval fotboll torsdag 2 sept

Streama VM-kvalet på C More och spela på odds samt livebetting på matcherna hos Bet365 och Unibet.

Kl. 18:00
Georgien – Kosovo
Kl. 20:45
Andorra – San Marino
Estland – Belgien
Island – Rumänien
Italien – Bulgarien
Liechtenstein – Tyskland
Litauen – Nordirland
Nordmakedonien – Armenien
Polen – Albanien
Sverige – Spanien
Tjeckien – Belarus
Ungern – England

Titta på Spanien Sverige live stream 14 november 2021 gratis!

Argentina och Brasilien

För dig som orkar vara uppe inatt väntar VM-kvalmatcher med Argentina och Brasilien som finns att streama live hos Bet365 och Unibet. Inget fotbolls-VM skulle vara sig likt utan dessa fotbollsnationer som förgyllt VM-turneringarna så många gånger förut. Så det blir spännande att se om de tar sig till VM 2022. Inatt spelas några matcher i det sydamerikanska VM-kvalet, däribland Venezuela – Argentina kl. 02:00 och Chile – Brasilien kl. 03:00. Ställ klockan och streama matcherna live i din mobil, eller padda!

Sverige - Spanien live stream & tips VM-kvalet 2/9