Sparta Prag – Växjö Lakers är bara en av dagens CHL matcher som du kan se på via live stream fredag 3 september 2021. Fira in helgen med glödhet ishockey och streama Sparta Prag – Växjö Lakers live med start kl. 19:35 hos Unibet eller NordicBet.

CHL live stream fredag 3 sep

Starta helgen med skön hockeyunderhållning där både Skellefteå AIK och Växjö Lakers är i farten. Vid det här laget är du säkerligen medveten om att du kan se allt det roliga i CHL hos Unibet eller NordicBet direkt i valfri skärmenhet. 

18:00 Frisk Asker (Norge) – Salzburg (Österrike)
18:00 Jastrzebie (Polen) – Bolzano (Italien)
18:00 Tappara (Finland) – Eisbären Berlin (Tyskland)
18:05 Skellefteå AIK (Sverige) – Lugano (Schweiz)
18:30 Donbass (Ukraina) – Rungsted (Danmark)
19:30 Bremerhaven (Tyskland) – TPS Turku (Finland)
19:35 Sparta Prag (Tjeckien) – Växjö Lakers (Sverige)
20:20 Klagenfurt (Österrike) – Rouen (Frankrike)

Notera att det krävs en liten peng på spelkontot för att kunna streama CHL och annan sport hos Unibet och NordicBet.

Sparta Prag – Växjö Lakers speltips 3/9

Flera av de svenska hockeyklubbarna spelar ruggigt bra i Champions Hockey League. Växjö Lakers är ett exempel. Lakers har plockat hem alla poängen i sina matcher de två första omgångarna. Sparta Prag mötte man redan i premiären och det blev då svensk vinst med 2-1. Tyska Bremerhaven stod för motståndet i den andra omgången. Eller motstånd och motstånd. Växjö körde fullkomligen över tyskarna och vann med 5-0. Sparta återhämtade sig något från den inledande förlusten mot Växjö och vann sin andra match efter straffar mot TPS Turku. Vinner Lakers dagens hockeymatch mot Pragspelarna så är de på god väg att spela hem ett vidare avancemang till slutspelet.

Växjö Lakers får vårt vinnartips även i denna returmatch på tjeckisk is med oddset 2.42 @NordicBet.

Sparta Prag - Växjö Lakers CHL Live Stream & Tips 3/9