Liverpool – Milan live stream kl. 21:00 är endast ett av alla gigantmöten på det fullsmetade Champions League schemat lillördagen den 15 september 2021. Zlatan Ibrahimovic får vi dessvärre klara oss utan då han återigen står uppställd på skadelistan hos AC Milan. Synd tycker vi då Zlatan i sin ligacomeback, för bara dagar sedan, gjorde mål direkt i sitt inhopp mot Lazio. Men visst lär dagens match Liverpool – Milan bli mer än sevärd ändå.

Liverpool – Milan live stream 15/9

Eftersträvansvärt av många en mitt-veckan-afton som denna är att kunna titta på Liverpool – Milan live stream. Då kan vi glädjande nog tala om att det är mycket enkelt att streama Liverpool – Milan live och det går blixtsnabbt att få fram matchen och alla andra matcher i Champions League direkt i mobilen, surfplattan, datorn eller vilken skärm du än föredrar. Gå bara in på C More här >> och välj Plus-paketet vilket innehåller Champions League fotboll. Du kan sedan när som helst säga upp abonnemanget eftersom ordinarie paket på cmore varken har uppsägningstid eller bindningstid.

TILL C MORE NU!

Streama Champions League 15 sep

Vill du se svenskt inslag i Champions League den här lillördagskvällen får du troligtvis göra det om du tittar på RB Leipzig’s match mot Manchester City där Emil Forsberg normalt huserar i startelvan hos hemmalaget.

Dagens Champions League tablå onsdag 15 september:

18:45
Besiktas – Dortmund
Sheriff Tiraspol – Shakhtar
21:00
Atletico Madrid – FC Porto
Club Brugge – PSG
Inter – Real Madrid
Liverpool – Milan
Manchester City – RB Leipzig
Sporting – Ajax

Speltips Liverpool – Milan kl. 21:00

Igår såg vi Malmö FF komma till korta mot Juventus och gästerna kunde segla ifrån till 0-3 redan innan första halvlek var över. Ett resultat som sedan stod sig matchtiden ut. En annan uppmärksammad match var Barcelonas hemmamatch mot Bayern München och även i det mötet segrade bortalaget med 0-3. Idag är det nya tag som gäller och vi har siktet inställt på framförallt mötet Liverpool – Milan som sparkar igång 21:00.

Fin form för både Liverpool o Milan

Fina säsongsstarter bäddar för härlig match. Liverpool FC har börjat säsongen utomordentligt starkt med tre vinster och en oavgjord, 1-1 mot Chelsea. Segrarna har tagits med den fina målskörden på totalt 8 mål framåt och utan att släppa in ett enda mål bakåt.

AC Milan har precis som Liverpool börjat ligasäsongen enligt den högt ställda målsättningen med tre vinster på lika många matcher och 7-1 totalt i målskillnad. Enda lilla plumpen idag är att Zlatan inte finns med och förgyller stunden för oss som streamar matchen ikväll.

Vi tror, och hoppas, på att det görs några mål i dagens match i Champions League mellan FC Liverpool och AC Milan. Speltipset inför matchen blir ett överspel på antal mål där över 2.5 mål i matchen spelas till 1.64 gånger pengarna hos Unibet.

Liverpool - Milan live stream tips CL 15 sep