Äntligen helg vänner och vi inleder Janssons frestelse-dagen med att ta en liten titt på lördagens bästa fotbollsutbud 25 september. Vi hittar ett stort antal matcher att välja mellan när det gäller både live streaming och oddsspel. Premier League mötet Brentford – Liverpool är extra intressant ur svensk synpunkt då Pontus Jansson är backklippan i hemmalaget som nu ska försöka få stopp på den fruktade anfallstrion Firmino, Mané och Salah i Liverpool.

Lördagens fotbollsutbud 25 sep

Streama matcherna i La Liga, Serie A, Ligue 1 och Bundesliga via live stream på Unibet här >>> och bet365 här >>>.

SVERIGE: Allsvenskan
17:30 Malmö FF – Örebro SK

ENGLAND: Premier League
13:30 Chelsea – Manchester City
13:30 Manchester Utd – Aston Villa
16:00 Everton – Norwich
16:00 Leeds – West Ham
16:00 Leicester – Burnley
16:00 Watford – Newcastle
18:30 Brentford – Liverpool

FRANKRIKE: Ligue 1
17:00 St. Etienne – Nice
19:00 Strasbourg – Lille
21:00 Lyon – Lorient
21:00 PSG – Montpellier

ITALIEN: Serie A
15:00 Spezia – Milan
18:00 Inter – Atalanta
20:45 Genoa – Verona

SPANIEN: La Liga
14:00 Alaves – Atletico Madrid
16:15 Valencia – Athletic Bilbao
18:30 Sevilla – Espanyol
21:00 Real Madrid – Villarreal

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Eintracht Frankfurt – FC Köln
15:30 Hoffenheim – Wolfsburg
15:30 Leverkusen – Mainz
15:30 RB Leipzig – Hertha Berlin
15:30 Union Berlin – Bielefeld
18:30 B.Mönchengladbach – Dortmund

Brentford – Liverpool tipset 25/9

Pontus Jansson var med och förde upp Brentford till Premier League i våras. Brentford slutade trea i Championship och vann Playoff-slutspelet genom att besegra Bournemouth i semifinalen och Swansea i finalen. I Premier League förväntade man bli en slagpåse men har redan nu satt sig i respekt. Nionde plats i Premier League tabellen med åtta inspelade poäng efter fem omgångar imponerar. Särskilt 2-0 vinsten över Arsenal är en fin skalp även om London-kollegan underpresterar något just nu. I Brentfords backlinje finns som sagt svensken Pontus Jansson som är en av de stora anledningarna till framgångarna. Ska bli kul att se hur han hanterar en av Premier League’s främsta anfallstrion. För är det något som skiljer lagen emellan så är det just målfarligheten. Medan Liverpool gjort tolv mål totalt under de fem första ligaomgångarna så har Brentford endast lyckats peta in fem bollar i nätet. Trots Brentfords fina Premier League start så ska de inte kunna få med sig några poäng från lördagens möte med Premier League tvåan som vunnit fyra matcher och spelat en oavgjord mot Chelsea hittills.

Liverpool tippas som vinnare i matchen mot Brentford till odds 1.52 @ Betsson.

Brentford - Liverpool Premier League tipset 25/9