Nice med några dagars CHL hockey igen där Rögle BK, Frölunda HC, Leksands IF, Skellefteå AIK och Växjö Lakers är på isen denna tisdag 5 oktober. Alla matcherna finns att streama live utan kostnad! Vad det gäller kvällens speltips så lägger vi pengarna på ett spel inför Sönderjyske – Röglesom har nedsläpp kl. 20:35.

CHL live stream 5 oktober

En dunderskön hockeykväll med internationell ishockey har vi framför oss och ännu skönare än dunder är att vi kan se på CHL live stream helt smärtfritt direkt på antingen Bet365Unibet eller NordicBet

CHL tisdag 5 oktober 2021:
17:00 Mlada Boleslav (Cze) – Zürich (Sui)
18:00 Jastrzebie (Pol) – Frisk Asker (Nor)
18:05 IFK Helsinki (Fin) – Frölunda HC (Swe)
18:05 Leksands IF (Swe) – Fribourg (Sui)
18:05 Skellefteå AIK (Swe) – Tappara (Fin)
18:05 TPS Turku (Fin) – Växjö Lakers (Swe)
19:00 Eisbären Berlin (Ger) – Lugano (Sui)
20:00 München (Ger) – Zug (Sui)
20:20 Salzburg (Aut) – Bolzano (Ita)
20:35 Sönderjyske Ishockey (Den) – Rögle BK (Swe)

Sönderjyske – Rögle speltips 5/10

Vårt svenska hockeygäng i Rögle BK beger sig till Danmark och Fros Arena i staden Vojens för spel mot Sönderjyske Ishockey. Rögle har spelat ihop 8 poäng och ligger på det tvåa i gruppen, 1 poäng före trean Zug. Sönderjyske är ohjälpligt sist i gruppen efter idel förluster i de fyra första matchomgångarna. Nu när det bara återstår två omgångar så är det oerhört viktigt för Rögle att plocka hem alla poängen ikväll så håller Zug bakom sig i tabellen då det bara är de två första lagen som avancerar till slutspelet. Men det är klart Rögle fixar biffen i afton mot ett Sönderjyske som hittills har 6-30 i målskillnad. Bortavinst tippas med minst 4 måls marginal (asian handicap Rögle -3,5) till odds 1.82 @ NordicBet.

Sönderjyske - Rögle CHL live stream & tips 5/10