Svenska fotbollshjärtan kommer slå lite hårdare och lite fortare ikväll när vi får se på Sverige – Kosovo live stream gratis i VM-kvalet lördag 9 oktober 2021 med matchstart 18:00. Förväntan är ganska stor på svensk vinst mot Kosovo, för ärligt talat kräver nog den stora massan av svenska folket en seger idag. Uteblivna svenskpoäng idag gör livet bra mycket surare för vårt Sveriges herrlandslag i fotboll, åtminstone för stunden.Men självklart blir det tre nya fräscha blågula poäng denna afton.

Sverige – Kosovo live stream

Helgen är kommen och VM-kvalet i Europa fortsätter med oförtruten energi. Lördagens kvalmatcher innehåller en del nordisk fägring där både Finland, Danmark och Sverige är på jakt efter framgång. Men här och nu är det framförallt Sveriges görviktiga match Kosovo som gäller. Titta gratis på Sverige – Kosovo live stream hos C More.

TILL C MORE HÄR >>

VM-kvalmatchen Sverige – Kosovo visas även på TV4. Var uppmärksam på att det endast är gratis att streama matchen i direktsändning via C More’s standardutbud eftersom matchen går på TV4 och därmed ingår i Standardutbudet. Vill du streama matchen i efterhand måste du registrera dig för ett annat abonnemang hos C More som kostar pengar.

Streama VM-kval matcher live 9 okt

Visst hägrar Sverige – Kosovo live stream mest av allt denna lördag, men vi har ju också den fina möjligheten att streama annan VM-kval fotboll både innan och efter. Se här vilka matcher i VM-kvalet som erbjuds på C More under lördagen 9 oktober.

Kl. 15:00
Kazakstan – Bosnien-Hercegovina
Litauen – Bulgarien
Kl. 18:00
Azerbajdzjan – Irland
Finland – Ukraina
Georgien – Grekland
Skottland – Israel
Sverige – Kosovo
Kl. 20:45
Andorra – England
Färöarna – Österrike
Luxemburg – Serbien
Moldavien – Danmark
Polen – San Marino
Schweiz – Nordirland
Ungern – Albanien

Inför Sverige – Kosovo 9/10

Det har väl inte undgått någon hur viktig Sveriges match mot Kosovo är. Endast gruppettan är garanterad en plats i fotbolls-VM 2022. Grupptvåan får en chans till men det blir en svår sådan. Sverige har trots den nesliga förlusten mot Grekland senast fortfarande chansen till gruppsegern. För även om Spanien leder gruppen så är det som så att Sverige har två färre matcher spelade än spanjorerna. Men då får det inte bli fler poängtapp mot någon av de övriga motståndarna. Och Sverige möter Spanien i allra sista gruppomgången. Hualigen vilken spännande match det kan bli!

Ställningen i Europas VM-kval grupp B

Placering, målskillnad, poäng.

  1. Spanien 13:5, 13p
  2. Sverige 7:3, 9p
  3. Grekland 5:4, 6p
  4. Kosovo 3:9, 4p
  5. Georgien 2:9, 1p

Sveriges trupp mot Kosovo

Målvakter: Robin Olsen, Kristoffer Nordfeldt och Pontus Dahlberg.

Försvarare: Ludwig Augustinsson, Marcus Danielson, Daniel Sundgren, Emil Krafth, Carl Starfelt, Joakim Nilsson, Victor Nilsson Lindelöf, Alexander Milosevic och Martin Olsson.

Mittfältare/anfallare: Jens Cajuste, Viktor Claesson, Albin Ekdal, Magnus Eriksson, Emil Forsberg, Dejan Kulusevski, Kristoffer Olsson, Robin Quaison, Ken Sema, Mattias Svanberg, Viktor Gyökeres, Alexander Isak och Jesper Karlsson.

Speltipset Sverige Kosovo

Sverige har endast tappat poäng mot Grekland i och med 2-1 förlusten senast. Kosovo har på sina fem matcher bara vunnit mot Georgien, men också lyckats spela oavgjort mot Grekland. Idag lär dock Sverige vinna över Kosovo och vi tippar att de gör det med ett par måls marginal. Vi tippar ett asian handicap på Sverige -1,5 till odds 2.05 @ Unibet.

VM-kval bonusar att spela med

Heja Sverige! Låt oss ha lite kul både innan och under matchen Sverige – Kosovo genom att spela på odds och livebetting med bonuspengar.

 

Sverige - Kosovo Live Stream & Tips VM-kval 9/10