Se Sverige Grekland live stream direkt i VM-kvalet ikväll den 12/10. Det kommer bli ett oerhört spännande möte där vårt svenska landslag har chans till revansch efter förlusten senast nere i Grekland. Det gör det inte mindre spännande heller att just Grekland endast är 3 poäng efter Sverige i tabellen.

Vid grekisk seger så kommer länderna stå på samma poäng med 2 omgångar kvar att spela. Båda länderna har också Spanien kvar att möta så det kan fortfarande hända mycket i den här gruppen. Därför är kvällens möte mellan Sverige och Grekland extra viktig och som tur är att den spelas på vår nationalarena Friends.

Sverige Grekland live stream

Har du inte möjlighet att se Sverige – Grekland via kanalen TV4 så finns det en annan möjlighet att se matchen. Du kan istället se Sverige Grekland live stream över internet. Så länge som som du har en fungerande internetuppkoppling så kan du se matchen oavsett var du befinner dig. Streama Sverige Grekland i din mobil, surfplatta eller dator. Titta gratis på Sverige Grekland live stream hos C More.

TILL C MORE HÄR >>

VM-kvalmatchen Sverige – Grekland visas även på TV4. Var uppmärksam på att det endast är gratis att streama matchen i direktsändning via C More’s standardutbud eftersom matchen går på TV4 och därmed ingår i Standardutbudet. Vill du streama matchen i efterhand måste du registrera dig för ett annat abonnemang hos C More som kostar pengar.

Ökad kvalitet på live streamingen.

Livstreamingen har blivit allt bättre de senaste åren och du ser Sverige – Grekland med samma kvalitet som om du sett den direkt via det markbundna tv-nätet. Det kan dock vara en fördröjning på streamingen då man behöver bygga upp en buffert av information på sin enhet innan streamingen rullar. Fördröjningen är endast 5-10 sekunder men kan ändå vara bra att känna till. Har du t.ex en resultatservice igång i telefonen samtidigt som du streamar matcher på datorn så finns det en risk att ett mål dyker upp resultatmässigt innan du sett de ske via live streamingen. Här kan du läsa mer om de spelbolag som brukar erbjuda live streaming på direktsänd sport.

Sverige grekland live stream

Streama VM-kval matcher live tisdag 12 okt

Det ska bli kul att se Sverige Grekland via live stream denna tisdag. Vi har ju också den fina möjligheten att streama annan VM-kval fotboll om det finns andra matcher som intresserar oss mer. Se här vilka härliga matcher som erbjuds i VM-kvalet på C More under tisdag 12 oktober.

16:00

Kazakstan – Finland

20:45

Albanien – Polen

Bulgarien – Nordirland

Danmark – Österrike

England – Ungern

Färöarna – Skottland

Israel – Moldavien

Kosovo – Georgien

Litauen – Schweiz

Portugal Luxemburg

San Marino – Andorra

Serbien – Azerbajdzjan

Sverige – Grekland

Ukraina – Bosnien-Hercegovina

Sverige – Grekland speltips

Sverige tillhör en av de nationer som är starkast i Europa på sin hemmaplan. Man har radat upp segrar sista tiden och det ska mycket till om Grekland lyckas snuva till sig en poäng. Grekerna ska så klart inte underskattas då man slog Sverige senast. Men faktum är att vi inte kunde ställa ut vår starkaste startelva mot grekerna senast då flera nyckelspelare saknades. Mot Grekland saknar vi två viktiga spelare på nytt i Kulusevski (avstängd) och Linderlöf (förhinder). Quaisson kommer ersätta Kulusievski på topp och det känns tryggt. Värre är det i försvaret men där får vi förlita oss på Danielsson och Nilsson som borde få nytt förtroende.

Sverige skapade tillräckligt mycket mot grekerna nere i Grekland för att vinna den matchen. Kan vi ha samma energi som mot Kosovo så ska det bara gå vägen! Drömmen om en gruppseger lever fortfarande men då måste Sverige vinna över Grekland!

Vi tippar en rak etta på Sverige hemma mot Grekland med både hjärta och fundament till oddset 1.90 @Unibet. (0ddset är löpande och kan komma att ändras)

Missa inte Sverige Grekland live stream med matchstart 20.45. Heja Sverige!

VM-kval speltips 2022