Gruppavslut i CHL! Champions Hockey League är inne i den sista grupprundan och idag onsdag 13 oktober kan Rögle BK säkra gruppsegern i grupp D ifall man vinner över den danska slagpåsen, och tillika jumbolaget, Sönderjyske Ishockey.

Rögle – Sönderjyske stream

Som alltid kan du streama alla matcherna i CHL direkt på Bet365Unibet och NordicBet. Registrera konto enkelt, snabbt och gratis. Ta sedan del av välkomstbonusen som du erbjuds vid registreringen för att kunna streama allsköns sport live.

Speltips Rögle – Sönderjyske 13/10

Det här är inget att snacka om, visst vinner Rögle över Sönderjyske. Rögle är starka med fyra vinster och en förlust hittills medan Sönderjyske abonnerat på förluster rakt igenom och som har sin riktiga akilleshäl i defensiven där man släppt in 33 puckar i nät på fem matcher. Visserligen blev det endast en 2-3 förlust mot Rögle senast, vilket faktiskt överraskade oss ordentligt. Men att Rögle på hemmais kommer göra annat än slarvsylta av danskarna har vi väldigt svårt att se. Vi tippar att Rögle slår Sönderjyske med minst 4 måls marginal (asian handicap -3,5) @1.87 hos NordicBet.

Rögle BK - Sönderjyske Ishockey CHL 13/10