Världens största ligamatch i fotboll kan du se idag när El Clasico live stream erbjuds gratis där Barcelona – Real Madrid gör upp om hiskeligt värdefulla poäng i kampen om La Liga titeln. El Clasico live stream är inte bara grymt eftertraktat en dag som denna söndag 24 oktober utan även en slags religiös upplevelse för fanatiska Barca- och Real-fans. Det coronarelaterade publikförbudet i La Liga är som bortblåst och vi förväntar oss storpublik idag på Camp Nou som rymmer närstan 100 000 åskådare på läktarna i Barcelona. Streama El Clasico mellan Barcelona och real Madrid nu!

El Clasico live stream

För alla er fotbollskamrater som gillar att se på fotboll i världsklass, vi vill då göra er uppmärksamma på lördagens El Clasico live stream under den stundande söndagseftermiddagen. Avspark i Barcelona – Real Madrid sker klockan kvart över fyra, så det är väl lika bra att räkna ner. Men nu tänder vi till lite extra va! Här vankas ju storfotboll i form av världens största ligamatch.

La Liga streaming söndag 24 oktober

Streama alla dagens La Liga matcher 24/10 direkt i mobilen, surfplattan och datorn på  Unibet eller Bet365.

14:00 Sevilla – Levante
16:15 Barcelona – Real Madrid
18:30 Betis – Vallecano
21:00 Atletico Madrid – Real Sociedad

Märk väl att också Alexander Isak beträder fotbollsscenen veckans och månadens sista söndag när Atletico Madrid möter Real Sociedad. Skaplig avslutning på söndagen några timmar efter EL Clasico dramats avgörande i Barcelonas match mot Real Madrid. Men tveka inte att streama alla dagens la Liga matcher om du vill. Vi älskar fotboll!

Reggistrera konto (gratis) hos bet365 och/eller unibet och ta din välkomstbonus, för med pengar på spelkontot kan du streama massor av fotboll och annan sport dygnet runt, året om. Häng med och hänge dig åt underskön fotbollskonst när den är som bäst.

Barcelona – Real Madrid tips 24/10

Mått vi bärga oss till söndagens spänningsfyllda fotbollsmatcher i La Liga. Ladda upp inför El Clasico dramat med förmatchen Sevilla – Levante som inleder söndagsschemat. Avsluta med Atletico Madrid mot Alexander Isaks Real Sociedad under de dygnets sista timmar.

Bägge lagen gör mål tippas i matchen Barcelona – Real Madrid till odds 1.53  Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras, men du får inte missa inte alla oddsmöjligheter som finns hos spelbolagen  Titta och betta odds på El Clasico samtidigt hos bet365 och unibet. 

El Clasico Live Stream