3 åttondelsfinaler i Engelska Ligacupen (EFL Cup) är några av tisdagens sporthöjdare 26 oktober. Arsenal – Leeds och de övriga matcherna i den engelska ligacupen kan ses via live stream direkt på Unibet och Bet365.

Engelska Ligacupen live stream 2021

Glädjen är stor över att kunna konstatera att vi alla har möjlighet att streama Engelska Ligacupen (EFL Cup) live direkt hos några av spelbolagen. Samtidigt går det ju då alldeles utmärkt att förena streamingen med livebetting i realtid. Registrera konton fritt, snabbt och enkelt samt sno åt dig av bonuspengarna du blir erbjuden i samband med reggningen hos antingen Unibet eller Bet365.

Engelska Ligacupen tisdag 26 oktober:

Kl. 20:45
Arsenal – Leeds
Chelsea – Southampton
QPR – Sunderland

Engelska Ligacupen onsdag 27 oktober:

Kl. 20:45
Burnley – Tottenham
Leicester – Brighton
Preston – Liverpool
Stoke – Brentford
West Ham – Manchester City

Spelbonusar att betta på EFL Cup med

Arsenal – Leeds tipset 26/10

Arsenal har fin form och har inte förlorat på sina åtta senaste matcher varav sex är vinster. Leeds har på lika många matcher bara vunnit två av dem. En åttondelsfinal i engelska ligacupen på egen hemmaplan mot ett håglöst Leeds ska inte Arsenal förlora. Tipset blir hemmaseger till odds 1.63 @Betsson.