Vi kan knappt fortfarande smälta det fantastiska i att vi numer kan se på NHL stream i Sverige direkt hos några av spelbolagen, vilket aldrig erbjudits tidigare. Självklart kommer vi ägna en stor del av söndagskvällen den 31 oktober till att streama NHL live samt även spela på liveodds under matcherna hos samma spelbolag. Dagens NHL tips tillägnar vi söndagskvällens första NHL drabbning Carolina Hurricanes – Arizona Coyotes med nedsläpp klockan 18:00.

NHL live stream i Sverige 31/10

Gillar du inte att vi håller dig på halster längre angående vart du kan se på NHL live stream i Sverige så ska vi naturligtvis låta bli. Bangelibang, ridå upp! Vi kan allihop utan särskilt stora krav streama NHL hockey live direkt på både Unibet och Bet365. Registreringen är gratis och tar du bara hand om din välkomstbonus så har du automatiskt några kronor på spelkontot vilket är det enda som krävs för att streama sport dygnet runt, året om.

Matcher att streama från NHL 31 okt

NHL stream kompletteras bäst med att tippa ett spelodds inför matchen och massor av skön livebetting under tiden matchen spelas. Allt hos Unibet och Bet365. Dagens NHL stream Sverige söndag 31 oktober 2021 (svensk tid) är:

18:00 Carolina Hurricanes – Arizona Coyotes
21:00 Anaheim Ducks – Montreal Canadiens
21:00 Los Angeles Kings – Buffalo Sabres
22:00 New Jersey Devils – Columbus Blue Jackets

Tips Hurricanes – Coyotes

Mötet mellan Carolina Hurricanes – Arizona Coyotes är en match som vi ser ha en given vinnare på förhand. Carolina Hurricanes som spelar i Eastern Conference är efter sina sju inledande matcher på NHL säsongen obesegrade. 31-11 i målskillnad imponerar! Arizona Coyotes har å sin sida spelat åtta matcher hittills och förlorat dem allihop. Här är målskillnaden föga imponerande 12-37.

Hemmavinst för Carolina Hurricanes mot Arizona Coyotes blir vårt NHL tips för dagen med relativt hög insats till odds 1.50 hos Bet365.

Pst, missa inte att Zlatan spelar idag och att även den Serie A matchen mellan Roma och Milan kan ses via live stream här i Sverige hos samma ovan nämnda spelbolag med avspark 20:45.