Hockeylördag 6 november innehåller drösvis med SHL och NHL matcher. Över tolv timmar bjuds vi på hockeydramatik från Sveriges och USA:s hockeyrinkar. Ända från kl. 15:15 på lördagseftermiddagen fram till morgontimmarna söndag morgon kan vi titta och tippa på SHL samt NHL hockey. Kul att ha drösvisa med hockeymatcher att välja mellan denna hockeylördag 6/11 men ett par utvalda huvudmatcher får lite extra fokus från vår sida, Frölunda HC – Skellefteå AIK i SHL och Florida Panthers – Carolina Hurricane i NHL.

Pst! När du är inloggad på unibet eller bet365 och har pengar på spelkontot kan du både streama NHL matcherna i direktsändning samt spela liveodds på dem under tiden du tittar på dem.

NHL & SHL hockeyschema 6/11

Hockeymatchen Frölunda HC – Skellefteå AIK är huvuddramat i SHL under hockeylördag 6 november, vilken kan ses på TV4 och stremas live på C More med nedsläpp 15:15.

Alla NHL matcher finns att streama live direkt inne på unibet och bet365 där Florida Panthers – Carolina Hurricanes med nedsläpp 23:00 blir vårt huvuddrag senare ikväll.

SHL lördag 6 november

15:15
Frölunda HC – Skellefteå AIK (TV4)
Malmö Redhawks – IK Oskarshamn
Rögle BK – Linköpings HC
Timrå IK – Brynäs IF
18:00
Luleå HF – Djurgårdens IF
Växjö Lakers – Leksands IF
Örebro HK – Färjestad BK

Tipset Frölunda – Skellefteå

Serieettan Frölunda mot seriefyran Skellefteå blir en perfekt start på hockeylördag 6 november tycker vi. Det skiljer nio pong mellan lagen inför dagens hockeydrabbning, men Frölunda har en match mer spelad. Dock är det mer än hemmais som talar för Frölunda idag eftersom formen samtidigt är betydligt bättre än Skellefteås. Fartfyllt möte väntas men där hemmalaget drar det längsta stråt, Frölunda tippas som vinnare till odds 2.12 @Unibet.

NHL lördag 6 november

19:00
Ottawa Senators – Tampa Bay Lightning
23:00
Florida Panthers – Carolina Hurricanes
00:00
Buffalo Sabres – Detroit Red Wings
Columbus Blue Jackets – Colorado Avalanche
Montreal Canadiens – Vegas Golden Knights
Pittsburgh Penguins – Minnesota Wild
Toronto Maple Leafs – Boston Bruins
Washington Capitals – Philadelphia Flyers
Winnipeg Jets – New York Islanders
03:00
Arizona Coyotes – Seattle Kraken
Calgary Flames – New York Rangers
03:30
San Jose Sharks – New Jersey Devils

Speltips Florida Panthers – Carolina Hurricanes

Mycket kul och intressant NHL-match mellan Florida Panthers och Carolina Hurricanes väntas sent ikväll. Panthers leder den östra konferensen och Hurricanes skuggar tätt efter på andra plats, bara en poäng mindre och med en match mindre spelad. Vad som talar för Carolina Hurricanes är att de vunnit alla sina nio matcher som de spelat hittills den här NHL säsongen och dessutom gjort det i allihop under ordinarie tid. Men i och med att de möter starka Florida Panthers på bortais så är vi inte så självsäkra på bortavinst här. Däremot tror vi benhårt på att det görs en hel del mål då bägge har en fantastisk offensiv att erbjuda. Över 5.5 mål tippas i matchen till odds 1.70 @Unibet.

Hockeyonusar, streaming & betting

Plocka åt dig av välkomstbonusar och streama hockey live samt tippa odds på hockeymatcherna nu för fulla muggar!

Trevlig hockeylördag 6 november på er alla streaming- och betting-fantaster!