Bara en timme in på tisdagsdygnet 9 november drar NHL hockeyn igång och 01:30 är det nedsläpp i mötet Toronto Maple Leafs – Los Angeles Kings. Stark form kännetecknar bägge lagen för tillfället. Streama Toronto Maple Leafs mot Los Angeles Kings och rygga gärna vårt speltips inför matchen.

NHL live stream 9/11

NHL live stream erbjuds av både på unibet och bet365.

01:00 New York Rangers – Florida Panthers
01:00 Washington Capitals – Buffalo Sabres
01:30 Toronto Maple Leafs – Los Angeles Kings

NHL tips Toronto – Los Angeles

Även om både Toronto Maple Leafs och Los Angeles Kings spelar riktigt bra för tillfället så är det ändå nattens hemmalag som övertrumfar sin motpart just nu. Toronto har en imponerande vinstrad på fem raka vinster och på hemmaisen i Scotiabank Arena inatt ska det mycket till för att segersviten ska brytas. Vinst för Toronto tippas med odds 1.77 @Unibet.