Se den avgörande matchen i handbolls-VM’s huvudrunda Sverige – Rumänien via live stream eller TV6 på självaste Lucia måndag 13 december. Nu så håller vi tummarna för att svenskorna lyser upp det svenska vintermörkret med att nå kvartsfinal genom seger över Rumänien. Streama Sverige – Rumänien live 13/12 direkt på Unibet och Bet365 med avkast 18:00!

Sverige Rumänien live stream 13/12

Nästintill magisk slutforcering bjöd våra svenska handbollsdamer oss på i lördags när Sverige i sista sekunden av matchen mot Norge lyckades kvittera till 30 lika. Och det kan visa sig vara en oerhört viktig poäng som blir avgörande för fortsatt spel i väntande kvartsfinal. Men vi ska inte ropa hej än, för Sverige är bara trea i gruppen, 1 poäng efter Nederländerna och Norge, och Rumänien är verkligen ingen slagpåse man går ut och vinner mot bara så där. Därför blir det ruggigt nervpirrande att se Sverige – Rumänien live stream ifrån Dam-VM handbollen 13 dec 2021 direkt på Unibet eller Bet365.

Dam-VM handboll Lucia 2021

För er som känner för det så kan ni streama varenda match i handbolls-VM 2021 hos Unibet och Bet365. Och minst lika intressant som Sveriges match mot Rumänien blir nog den efterföljande matchen mellan Nederländerna och Norge också. Men för att den ska bli spännande måste Sverige först vinna sin match.

15:30
Polen – Montenegro
Puerto Rico – Kazakstan
18:00
Serbien – Slovenien
Sverige – Rumänien
20:30
Nederländerna – Norge
RHF – Frankrike

Tippa Sverige – Rumänien 13 dec

Sveriges damlandslag i handboll ser starkare ut än på många år, och Svenskan Nathalie Hagman är med och slåss om att vinna handbolls-VM’s skytteliga. Det är så sjukt roligt att titta på svenskornas framfart i VM, och det vore så synd om det på måndag blir ett snöpligt slut mot Rumänien, men så blir det väl ändå inte?

Oddsutbudet inför Sverige – Rumänien är gediget, men vi känner starkt för ett överspel på antal mål. Över 58.5 mål i matchen Sverige – Rumänien tippas med odds 1.95 @ Unibet.

Sverige - Rumänien Live Stream Dam VM-handboll 13 Dec

Kika in här om du är sugen på fler speltips, men självklart är du väl det!