Fotbollstomten är här! Dan före dan före dopparedan 22/12 bjuder oss på tre stycken härliga kvartsfinaler i den engelska ligacupen EFL Cup (Carabao Cup); Liverpool – Leicester, Brentford – Chelsea och Tottenham – West Ham. Allihop finns att se på via live stream 22 dec direkt på Unibet och Bet365 med matchstart 20:45.

Streama fotboll 22/12

Bettingbolagen Unibet och Bet365 erbjuder EFL Cup stream för dagens kvartsfinaler onsdagen den 22 december 2021. Men det är mer än engelsk ligacupfotboll som erbjuds denna lillördag 22/12. Även Serie A med t.ex. Zlatan och Milan samt La Liga och Ligue 1 fotboll spelas för fullt idag.

EFL Cup stream 22 december

EFL Cup – Alla matcher har avspark 20:45
Brentford – Chelsea
Liverpool – Leicester
Tottenham – West Ham

Streama Serie A, La Liga o Ligue 1

Serie A
16:30
Sassuolo – Bologna
Venezia – Lazio
18:30
Inter – Torino
Roma – Sampdoria
Verona – Fiorentina
20:45
Empoli – Milan
Napoli – Spezia

La Liga
19:00 Granada – Atletico Madrid
21:30 Athletic Bilbao – Real Madrid

Ligue 1 – Alla matcher har avspark 21:00
Bordeaux – Lille
Clermont – Strasbourg
Lorient – PSG
Lyon – Metz
Marseille – Reims
Monaco – Rennes
Montpellier – Angers
Nice – Lens
St. Etienne – Nantes
Troyes – Brest

Speltips 22 dec: Liverpool – Leicester

Skadebekymren är stora hos både Liverpool och Leicester inför dagens kvartsfinalmöte i EFL Cup 22 dec. Värst är det för bortalaget Leicester som kommer till spel med elva spelare på skadelistan varav två av dem möjligen blir färdigrehabiliterade lagom till matchen. Det ska sägas att de flesta är borta på grund av sjukdom.

Liverpool är urstarka för tillfället och hade vunnit åtta raka matcher i cup- och ligaspel tills det blev oavgjort mot Tottenham nu i senaste ligamatchen. Speltipset blir ett spel på hemmavinst till odds 1.85 Unibet.

EFL Cup stream o speltips 22/12: Liverpool - Leicester