Dart-VM live stream är kanske just nu den hetaste sport streamen såhär i juletider när världens allra bäste dartspelare ska utses 2021/2022. Streama dart-VM live utan frustrerande avgifter och förhållningsorder!

Dart-VM live stream

Alla matcher i dart-VM finns att streama live hos Unibet och Bet365. Se dart-VM live stream odds och starttider för respektive match direkt hos dessa spelbolag. Regga konto gratis och ta din feta välkomstbonus så är det bara att köra igång din dart-VM live stream sedan.

Vinnarfavoriter i dart-VM 2021/2022

Såklart kan vi räkna in fjolårssegraren och regerande världsmästaren i dart Gerwyn Price bland årets vinnarfavoriter i dart-VM 2021/2022. Gary Anderson, Peter Wright, James Wade och Michael Van Gerwen är även dem självklara att tillhöra toppskiktet i den pågående VM-turneringen. Men sedan har vi också 2020 års Grand Slam of Darts vinnare José de Sousa samt årets utropstecken Jonny Clayton som gjort rent hus under 2021 och vunnit fyra tunga titlar bara i år i såväl Premier League, Masters, World Series Finals och World Grand Prix. Ja, frågan är vem som vinner dart-VM 2021/2022? Världsmästartiteln i dart är mer oförutsägbar än någonsin!

Vinnartipset i dart-VM 2021/2022

Det senaste året har Jonny Clayton tagit sjumilakliv i sitt dartspelande och plötsligt seglat upp som en av vinnarfavoriterna i dart-vm 2021/2022. Men spelbolagen håller en rad andra spelare framför honom på vinnarlistan i oddstablån. Dock kan inte vi bortse ifrån hans framgångar tidigare under året och tippar därför Jonny Clayton som vinnare av World Darts Championship 2021/2022 med oddset 8.50 hos Unibet här!

Du som vill grotta ner dig ännu mer i Dart-VM Live Stream 2021/2022 gör de bäst genom att läsa vidare på wikipedia här: 2022 PDC World Darts Championship.