Vi får se hur många matcher som kommer spelas i Premier League under boxing day eller om det kommer bli uppskjutet i sista stund. Vi har här plockat ut några matcher som vi tror på.

West Ham – Southampton 16:00 (1)

Båda lagen är inne i en formsvacka och inte vunnit på några matcher. West Ham är dock normalt sett starka hemma på Londons Olympiastadion. Vi tror att Moyes gäng fixar 3 poäng här trots att Zouma saknas i mittförsvaret och att skyttekungen Antonio är sjuk.

Vi rekar ettan till oddset 1.89 @Unibet.

Tottenham – Crystal Palace 16:00 (1)

Palace är svårslagna och laget har endast 4 förluster den här säsongen. Man kryssar lite för ofta för att vara med och slåss om Europaspel. Tottenham har sett bra ut under Antonio Conte. Laget har dessutom fått en hel del vila pga inställda matcher. Så de som är friska och inte drabbats av corona har fin form. Det såg vi inte minst mot Liverpool senast där man radade upp chanser. Kane och Son fixar seger mot Crystal Palace.

Vi tror på ettan till oddset 1.70 @Unibet.

Aston Villa – Chelsea 18:30 (Undvik spel)

Aston Villa är väldigt ojämna i sitt spel men har fått ett lyft under Steven Gerrard. På Villa Park kan man ställa till det för de flesta lagen och faktum är att man brukar kunna störa Chelsea. Det har varit jämna matcher mellan lagen senaste åren.

Chelseas form kan man stätta ett frågetecken på just nu där flera spelare är drabbade av covid och även drabbats av skador. Kovacic har börjat matchas försiktigt och man får ett helt annat lugn på mitt med kroaten på plan. Även Kante är på väg tillbaka. Så väldigt svårt att förutspå det här mötet. Därför avstår vi spel helt och hållet.

Newcastle – Manchester United 27 dec, 21:00 (2)

Newcastle har stora problem för tillfället. Laget har släppt in 11 mål på de 3 senaste matcherna och vi har svårt att se hur man ska kunna vinna över Manchester United. United har vaknat till liv under Ralf Rangnick och har sätt allt stabilare ut sista tiden. 3 vinster på de 4 senaste och möjligen är man på väg åt rätt håll.

Vi ser ett bra spelvärde i 2:an här till oddset 1.50 @Unibet.

För ännu mer annandagssport 2021 med fotboll, hockey, bandy, futsal m.m. läs här >>

Speltips premier league