Dart-VM stream är särskilt efterfrågat nu när julhelgen är över och vi kommit fram ända till 16-delsfinalerna. Måndag 27 december 2021 är det bl.a. dags för match mellan världsettan i dart Gerwyn Price (Wales) mot 32-rankade Kim Huybrechts (Belgien). Förutom att streama dart-VM live sätter vi också ett odds på ”Kungen av fotmärket”.

Dart-VM stream 27/12

Det är nu som dart-VM matcherna i PDC World Championship blir sådär nervpirrande och nervöst exalterande på samma gång. Du som ännu inte streamat en Dart-VM match live har sannerligen missat något. Nu får du chansen att uppleva det!

Kolla in dart-VM stream på antingen Unibet eller Bet365 och hänge dig åt makalös pilkastning i världsklass omgiven av en skrålande och hängiven publik som låter likt värsta stämningen på en tysk oktoberfest.

16-delsfinaler Dart-VM 27 dec

Måndagens 16-delsfinaler i dart-VM 27 december 2021:

13:40 Smith R. (Eng) – van Duijvenbode D. (Ned)
14:45 Smith M. (Eng) – O’Connor W. (Irl)
16:00 Hempel F. (Ger) – Smith R. (Aus)
20:10 Wade J. (Eng) – Van der Voort V. (Ned)
21:15 Price G. (Wal) – Huybrechts K. (Bel)
22:30 Clayton J. (Wal) – Clemens G. (Ger)

Tips: Gerwyn Price – Kim Huybrechts

Svårigheten kring spelet på mötet Gerwyn Price och Kim Huybrechts hopar sig direkt när man kollar in oddsutbudet inför matchen. Bland många oddsmöjligheter fastnar vi dock slutligen för ett spel på Gerwyn Price som ”King of the Oche” (Kungen av fotmärket) vilket betyder att han blir matchvinnare, har högsta Check-out och får flest 180-poängare. Odds 2.88 @ Unibet.

Se här highlights från dart-VM finalen för 2 år sedan mellan Peter Wright och Michael van Gerwen:

Dart-VM stream + tips 27/12: