Kvartsfinalerna i Dart-VM 2022 ska avgöras under Nyårsdagen 1 januari 2022 varav den tredje spelas mellan skotten Peter Wright och engelsmannen Callan Rydz klockan 20:40. Streama alla matcher i dart-VM 2022 live på Unibet här >>.

Dart-VM 2022 live stream

Sanslöst kul och spännande nyårsdag 1/1 har vi framför oss med fyra glödheta kvartsfinaler i dart-VM 2022. Särskilt extra ser vi fram emot de två sista kvartsfinalerna för dagen då världstvåan Peter Wright och världsettan Gerwyn Price går varsin tuff match till mötes. Se respektive dartspelares världsranking direkt efter namnet. In nu och streama matcherna i dart-VM live på Unibet här >>.

13:30 James Wade 4 (England) – Mervyn King 21 (England)
15:15 Luke Humphries 19 (England) – Gary Anderson 6 (Skottland)
20:40 Peter Wright 2 (Skottland) – Callan Rydz 36 (England)
22:15 Gerwyn Price 1 (Wales) – Michael Smith 9 (England)

Streama Dart-VM live på Unibet:

dart-vm 2022 live stream

VM-tipset 1/1: Peter Wright – Callan Rydz

Publikfriaren Peter Wright 51 år, med sin punkrockiga stil i både klädsel och hårstil, är världstvåan som under den tidiga lördagskvällen tar sig an det nya unga stjärnskottet i dart Callan Rydz 23 år. Troligen räcker inte Rydz till mot den erfarne Wright och vi tippar därför ett vinnarspel på Peter Wright till odds 1.44 @ Unibet.

Kolla här in Peter Wrights entré till matcherna i dart-VM 2022 med med tillhörande ”walk-on” musik inför en publik i extas: