Se NHL i Sverige genom att streama alla matcher live under hela 2022. Streama hockey ifrån världens bästa hockeyliga NHL direkt i t.ex. din mobil eller bärbara dator. Följ ditt favoritlag i National Hockey League och gläds åt framgångarna för våra svenska NHL spelare.

Se NHL matcher i Sverige via live stream

Det blir inte mycket lättare och billigare än så här. Unibet livesänder alla matcher i NHL direkt på deras hemsida och app. Kostar ingenting att registrera ett konto hos dem. Bara man har en liten ynka slant insatt på spelkontot så är det fritt fram att se NHL i Sverige.

Hur se på NHL?

Jo det ska vi minsann tala om för er. Så här gör du för att streama NHL hockey live på Unibet:

  1. Logga in på Unibet, registrera konto gratis här.
  2. Ta din välkomstbonus med 100 kr gratisspel.
  3. Sök upp matchen i oddsutbudet hos Unibet.
  4. Klicka på play-stream-ikonen för matchen och när relevanta regler för live streaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja visas automatiskt så fort det finns tillgängligt för sändning.

Du behöver ha pengar på ditt spelkonto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

Streama NHL matcher live 2022

Alla matcher i NHL kan som sagt streamas live hos unibet 2022. Många fartfyllda timmar utlovas med världens bästa hockey. Här är en försmak av vilka NHL matcher du exempelvis kan se i Sverige härnäst.

NHL söndag 2 januari 2022

18:30 New York Rangers – Tampa Bay Lightning
19:00 Detroit Red Wings – Boston Bruins
19:00 Pittsburgh Penguins – San Jose Sharks
21:00 Colorado Avalanche – Anaheim Ducks
21:00 Washington Capitals – New Jersey Devils
22:00 Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets

spelstreamen