Streama Swindon – Manchester City live i FA-cupen’s 32-delsfinal fredag 7 januari 2022 med matchstart kl. 21:00. FA-cupen live stream visas direkt av Unibet och Bet365 på alla skärmenheter. Se League Two laget Swindon ta emot Premier League ledaren Manchester City på hemmaarenan County Ground som har kapacitet för 15 728 åskådare.

FA-cupen live stream 7 jan

Kolla på engelsk fotboll när den är som bäst. Vare sig vi snackar om FA-cupen eller den engelska Ligacupen, även benämnd som EFL Cup och Carabao Cup, så kan vi titta på alla cupmatcher i England via live stream hos både Unibet och Bet365. Men fler fotbollsmatcher är på tapeten denna fredag 7/1. Allihop finns att streama hos samma spelbolag!

Dagens matchstreams

20:30 Bayern München – Borussia Mönchengladbach (Bundesliga)
21:00 Swindon – Manchester City (FA-cupen)
21:00 Bordeaux – Marseille (Ligue 1)

Extrapengar vid registrering

Swindon – Manchester City överspel 7/1

Troligen kommer Man City på besök i Swindon med en något reservbetonad trupp. Alltför att spara superstjärnorna i truppen till större matcher framöver. Men frågan är om kvalitén på laget blir så mycket sämre ärligt talat. City haren fruktansvärt bra och bred spelartrupp att plocka av. Och visst ska man ändå klara av att köra över ett League Two lag som Swindon.

Över 3,5 mål totalt i matchen Swindon – Manchester City tippas med odds 1.89 @ Unibet.

 

Swindon - Manchester City FA-Cupen Live Stream & Tips 7/1