FA-cupen stream är möjligen det mest eftertraktade i sportväg den här söndagen 9 januari 2022. Streama FA Cup matcher som exempelvis Nottingham – Arsenal, Liverpool – Shrewsbury, Tottenham – Morecambe och West Ham – Leeds. I vårt speltips inför Nottingham – Arsenal testas ett överspel på antal mål.

FA-cupen stream 9 januari 2022

FA-cup matcherna avlöper varandra under större delen av söndagseftermiddagen och kvällen 9/1. Vid halvtvå svensk tid börjar fotbollsnöjet från England men det är först vid 18:30 som vårt huvudintresse i dagens FA-cupen sätter igång med mötet Nottingham – Arsenal. Oavsett vilken eller vilka FA Cup matcher du själv föredrar så kan vi glädja er alla med att det är fritt fram att se på FA-cupen stream hos både Unibet och Bet365. Regga konto gratis och ta din välkomstbonus, för med pengar på spelkontot är det fritt fram att streama FA-cupen live året om.

Streama FA-cup matcher live 9/1

Men herregud vilken go fotbollssöndag 9/1 vi kan avnjuta idag med hela nio matcher i FA-cupen. Men titta inte så att ögonen trillar ut bara. Och se för guds skull till att ta fram lite snacks till underhållningen, annars kanske energin tryter vartefter.

Kl. 13:30
Luton – Harrogate
Kl. 15:00
Cardiff – Preston
Charlton – Norwich
Liverpool – Shrewsbury
Stoke – Leyton Orient
Tottenham – Morecambe
West Ham – Leeds
Wolves – Sheffield Utd
Kl. 18:10
Nottingham – Arsenal

Regga konto gratis och ta din bonus

Några sköna extraslantar att spela på odds med inför dagens FA Cup möten tackar man väl inte nej till? Men spela inte upp alltihop utan låt åtminstone en enstaka enkrona stå kvar på spelkontot så live streamingen är öppen för dig.

Nottingham – Arsenal FA-cupen 9 jan

Nottingham är på nionde plats i Championship och Premier League etablerade Arsenal befinner sig på fjärde plats. Det känns som länge sedan vi har fått uppleva ett så bra Arsenal som nu. Efter fyra raka vinster i ligan så blev det stopp mot Manchester City senast, men bara förlust med 1-2. Målen trillar annars in i en strid ström och vi tänker att det blir ett antal baljor även denna söndagsafton 9 jan.

Över 2,5 mål tippas inför Nottingham – Arsenal till odds 1.85 @ Unibet.

Njut stort av FA-cupen stream nu!

 

FA-Cupen Stream & Tips 9/1 Nottingham - Arsenal