Manchester United – Aston Villa är måndagens enda 32-delsfinal i engelska FA-cupen. Likt alla övriga matcher så går förstås även den här matchen att se via live stream på Unibet och Bet365 den 10 januari med avspark 20:55.

Manchester Utd – Aston Villa FA-cupen

Krisläge i Manchester United med uppmärksammat förmodat utbrett spelarmissnöje i truppen. Aston Villa haltar betänkligt i Premier League med tre förlustmatcher på senaste fem. Ja det är väl de mest påtagliga förutsättningarna inför Manchester United – Aston Villa på måndagskvällen 10/1.

FA-cupen live stream 10/1

Titta på Manchester Utd – Aston Villa i FA-cupen i direktsändning via live stream hos Unibet och Bet365. Plocka in lite spelcash hos spelbolagen genom att utnyttja välkomstbonusen du får när du registrerar dig för ett spelkonto (som inte kostar ngt).

FA-cup tipset 10 jan

Självklart tar vi i beaktning de mediauppgifter på sistone som påtalat oss om ett inre uppror i fotbollsklubben Man United. Men att det skulle få sådana konsekvenser att ett rätt mediokert Aston Villa tar och avancerar till 16-delsfinal tror vi inte riktigt på. Därför tippar vi hemmavinst på Old Trafford med odds 1.70 @ NordicBet.

Manchester United - Aston Villa FA-cupen live stream & tips 10/1