Semifinalretur i CHL 2022 mellan Frölunda HC och Rögle BK spelas tisdag 11 januari. CHL live stream erbjuds i vanlig ordning av Unibet och NordicBet med nedsläpp i Scandinavium, Göteborg kl. 19:00.

CHL live stream 11 jan

Champions Hockey League är inne i semifinalrundorna och snart ska så småningom en CHL-mästare koras! Missa inte något av den dramatiska upplösningen av CHL säsongen 2021/2022. Streama Frölunda HC – Rögle BK direkt inne hos dessa båda spelbolag:

Kamma hem sköna extrapengar och extraspel vid registreringen, det tillkommer ingen kostnad för abonnemang eller dylikt!

Frölunda HC – Rögle BK tipset 1/11

Frölunda HC har ett 2-måls underläge att hämta igen ifrån första semifinalmatchen mot Rögle BK. För en vecka sedan besegrade Rögle Frölunda med 5-3. Stor matchhjälte för Rögle var då Ted Brithen med sina tre mål.

Det var en extremt snäll match vi bevittnade som hettade till endast i slutminuterna. Endast en utvisning hade vi i matchen ända fram till den 18:e matchminuten i den tredje perioden innan vi fick se tre utvisningar till innan slutsignalen ljöd. Vi tror att dagens returmatch i semifinalen tar vid där den första matchen slutade. Tuff sammandrabbning i mötet Frölunda HC – Rögle BK förutses och samtidigt fortsätter säkert målskörden rulla på likt förra gången.

Över 5,5 mål totalt spelas med odds 2.14 @ Unibet.

Frölunda HC - Rögle BK CHL live stream & tips 11/1