Beskåda Handbolls-EM 2022 och blicka fram emot Sverige – Spanien live stream lördag 15 januari. Streama Sverige mot Spanien live i Europamästerskapet i handboll för herrar direkt på Unibet och Bet365 med avkast kl. 20:30.

Sverige – Spanien live stream 15/1

I EM-premiären häromdagen spöade Sverige Bosnien-Hercegovina så det stod härliga till. Seger med 30-18 trots stor ommöblering och rundgång i det svenska laget i 2:a halvlek. Men nu gäller det match mot en av handbollens verkliga stornationer och tillika regerande EM-mästarna Spanien. Somna eller blunda inte, håll ögonen öppna denna lördagkväll 15/1. För den här handbolls-EM matchen vill ingen i Sverige missa. Om du inte har TV6 eller Viaplay så är det definitivt Sverige – Spanien live stream hos Unibet och Bet365 som gäller.

Registrera dig gratis och ta för dig av välkomstbonusen som erbjuds och börja streama Sverige – Spanien live nu på en gång.

Så länge du har minst några ören kvar på spelkontot så kan du streama hela handbolls-EM samt massor av annan sport året om. Med andra ord spela inte upp eller ta ut alla dina pengar. Men visst kan du njuta av lite extra spänning med både odds och liveodds under Sveriges matcher.

Handbolls-EM 15 januari 2022

Streama alla lördagens matcher i handbolls-EM nedan i direktsändning hos ovanstående bettingbolag:

Kl. 18:00
Frankrike – Ukraina
Nordmakedonien – Montenegro
Slovakien – Litauen
Tjeckien – Bosnien-Hercegovina
Kl. 20:30
Kroatien – Serbien
Norge – Ryssland
Slovenien – Danmark
Spanien – Sverige

EM-tipset Sverige – Spanien

Hur ska det här gå? Sverige mot Spanien blir en av EM-handbollens riktiga höjdarkamper. En lite kul anekdot inför matchen är att Sverige faktiskt innehar flest EM-titlar i handbollshistorien med fyra mästerskapsguld totalt. Men historia är förstås en sak och nutid en annan. Spanien är ju trots allt regerande Europamästare i handboll. Så det blir oerhört intressant att se vad Sverige kan göra på handbollsplanen idag.

Vårt speltips inför EM-mötet Sverige – Spanien: Totalt under 56.5 mål i matchen med odds 1.95 @ Bet365.

Passa nu på och ta en glutt på Sverige – Spanien live stream vetja! Och har du en liten stund över så kanske du har lust att ha lite kul på ett casino också.

Sverige - Spanien Live Stream Handbolls-EM 15/1