Arsenal mot Liverpool i EFL Cup kan ses via live stream idag 20 januari 2022 med matchstart 20:45. Första semifinal-omgången dem emellan slutade 0-0 vilket betyder att dagens returmöte så att säga startar från scratch och blir helt avgörande.

EFL Cup Live Stream 20/1

Vem vinner den engelska Ligacupen 2022? Ja det vet vi förstås ännu inte. Först ska semifinalen avgöras mellan Arsenal – Liverpool för att få fram den andra finalparten. Chelsea är nämligen redan klar som finalist och får alltså möta vinnaren i mötet Arsenal – Liverpool.

Gött som mos är att vi som bor i Sverige kan streama alla matcher i den engelska ligacupen i direktsändning på Unibet och Bet365.

Böja med att registrera dig (gratis) och sedan ta din välkomstbonus som innebär att du får bonuspengar av dem när du gör din första insättning på spelkontot. Så längde du sedan låter åtminstone någon krona stå kvar på spelkontot så är det fritt fram att streama all möjlig sport live, inklusive då EFL Cup live stream.

Arsenal – Liverpool Tips 20 Jan 2022

Superspännande förutsättningar har vi inför den andra semifinalomgången mellan Arsenal och Liverpool eftersom första mötet blev 0-0. Men det blir ett mangrant manfall i båda lagens spelartrupper. Skador, sjukdomar och framförallt landslagsuppdrag för de spelare som lirar i Africa Cup of Nations är borta.

Det blir oerhört tufft att på förhand förutse en vinnare i dagens semifinal Arsenal – Liverpool. Men vi tror återigen på en målsnål tillställning och spelar därför på att det görs under totalt 2,5 mål till oddset 2.15 @ Unibet.

Fotboll & Handbolls-EM 20 Januari 2022

Streama alla nedanstående matcher i handbolls-EM och fotbollsmatcher i såväl den engelska-, italienska-, och spanska ligacupen som i ländernas respektive högstaligor i fotboll live direkt hos både Unibet och Bet365. Just det, även tennismatcherna i det pågående Australian Open finns att streama live hos bägge spelbolagen.

Fotboll torsdag 20/1

ENGLAND: EFL Cup
20:45 Arsenal – Liverpool

ITALIEN: Coppa Italia
21:00 Roma – Lecce

SPANIEN: La Liga
19:00 Getafe – Granada

SPANIEN: Copa del Rey
19:00 Elche – Real Madrid
21:30 Athletic Bilbao – Barcelona

Handbolls-EM torsdag 20/1

15:30 Montenegro – Kroatien
15:30 Ryssland – Sverige
18:00 Frankrike – Nederländerna
18:00 Tyskland – Spanien
20:30 Danmark – Island
20:30 Polen – Norge

Förkovra dig gärna i den engelska Ligacupens historia på wiki.

Arsenal - Liverpool EFL Cup Live Stream & Tips 20/1