Kära svenska befolkning, 23/1 är det dags för att spana in Sverige – Tyskland live stream ifrån handbolls-EM 2022. Sveriges näst sista gruppmatch i handbolls-EM’s mellanrunda spelas mot Tyskland söndag 23 januari 2022 och kastar loss kl. 18:00. 

Sverige – Tyskland Stream 23 januari 2022

Sverige – Tyskland live stream, ses precis som alla andra EM-matcher, på Unibet och Bet365. Men hur gött är det inte att dessa spelbolag har rättigheter att få visa upp årets alla spännande EM-matcher i handboll 2022. Dock måste du först regga dig och ta din välkomstbonus, sedan är biffen klar. Kom igen nu och streama Sverige – Tyskland live med avkast kl. 18:00.

Unibet erbjuder 100 kronor gratisspel på sport medan Bet365 bjussar på 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter.

Du kan se direktsändningar av sportevenemang på din mobil, surfplatta eller dator, inklusive fotboll, hockey, tennis och basket. Men för att se på massor av sport via bet365’s livestreaming-tjänst behöver du logga in och ha pengar på ditt konto. Och det gäller alla matcher samt sportevenemang som har en Play- eller Videoikon bredvid sig.

TILL Bet365 HÄR & NU >>

Sverige – Tyskland tipset 23/1

För Tysklands del innebär söndagens match mot Sverige vinna eller försvinna. Med endast 2 pinnar på poängkontot när bara två gruppmatcher återstår så krävs seger för att ha chans på någon av de två slutspelsplatserna. Även Sverige behöver poäng av samma inledning. Så dagens match mot Tyskland och den allra sista gruppmatchen mot Norge om några dagar är förstås superviktiga.

Ställningen i EM-grupp 2

  1. Spanien 6 p
  2. Norge 4p
  3. Sverige 4p
  4. Tyskland 2p
  5. Ryssland 2p
  6. Polen 0p

Speltipset svensk vinst

Två urstarka insatser av Sverige mot Tyskland och Polen sätter de blågula i en rätt bra sits inför fortsättningen. Men hur som helst räcker det inte helt för att säkra en semifinalplats ännu. Nu krävs nämligen vinst mot Tyskland. Och dessutom gäller avgörande prestigemöte med vårt kära grannland Norge därefter. Visst är det spännande, men självklart vinner Sverige över Tyskland.

Svensk vinst tippas över Tyskland med minst fem måls marginal till odds 1.63 @Unibet.

Handbolls-EM live stream 23/1

Ta och njut av handbolls-EM nu, men överlägset viktigast är naturligtvis Sveriges kamp på handbollsplanen mot Tyskland.

15:30 Polen – Ryssland
18:00 Tyskland – Sverige
20:30 Spanien – Norge

Pst, visste ni att Sverige innehar allra flest titlar i Europamästerskapet i handboll för herrar (4 stycken)?

Sverige - Tyskland Live Stream Handbolls-EM 23/1